Cytat:
Napisał rudzielec
dzięki za komenta, choć nie ukrywam, że brakuje mi komentów tych, którzy również napędzali mnie do pisania wcześniej 
|
Ju tolking tu mi?

Here I am! Biczki, czas na komentarz Donka! :3
Odcinek 16
Jade i Rain. Laska sie nie poddaje i walczy o serce Ermaca. Rain zdal sobie sprawe, ze jest juz przegrany ACZKOLWIEK.... mam przeczucie, ze jakies seksy tu chyba beda :>
Hahahha. No nie. Mileena i Tanya to doskonale Duo. Obie siebie warte

A jak sie wyzywaly, hu hu hu! Az mi sie przypomniala wczorajsza scena pod blokiem jak dwie laski sie tlukly a potem wyzywaly... eh, nvm xD
No i oczywiscie na zalagodzenie sytuacji... Co najlepsze? Seks! U Smoke'a oczywiscie XDDDD
Odc 17
Cytat:
więc uważaj żebyś nie wpadła na jakąś gorącą scenkę – zachichotała Tanya
|
Tanya liczy na trojkacik
W kontekscie powyzszego cytatu, wyglada to ciekawie xDDDDDDDDDD
Mileena i Smoke: lozkowa akcja ciag dalszy

Fajnie im sie Sub wladowal xD No i potem Tanya
Cytat:
Jej kotku, ja nie chcę się tobą bawić, wręcz przeciwnie.
|
Hahahaha, no nie moge
Ogolnie odcinek troche taki przejsciowy
No i nie zapominajmy o Scorpionie, ktory cos chyba knuje. Postac zagadkowa numer 1 w tej opowiastce.
Odcinek 18
Zadza seksu Tanyii, jest poprostu rozwalajaca! Ta babka jest niewyzyta, aczkolwiek wcale mnie to nie dziwi, skoro wszyscy ja odrzucaja i traktuja jak zwykla szmate xD Jestem ciekaw, czy Ermac sie ugnie i sprzeda sie bo cena jest dosc wysoka...
No i ponowne komplikacje. Sub idac do Kitany chyba nie sadzil, ze w taki sposob potacza sie sprawy. Postac Scorpiona jest zagadkowa i nikt nie wie, dlaczego pomogl Ermacowi. Dlatego nie dziwi mnie jak na to patrzy Sub, a jak dziewczyny.
A wystarczyla tylko niewielka zaczepka Tanyii, bo doszlo do takiej sytuacji. I co ciekawe, wyszlo to nieumyslnie. Jak na ironie, patrzac na jej proby uwodzenia chlopakow
No wreszcie udalo mi sie przeczytac te trzy odcinki. Mam nadzieje, ze nie jestes zawiedziona tak krotkimi komentarzami, ale pisze to z telefonu i troche mi to zajelo
Czekam na kolejne!