![]() |
#17 | ||||
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Here I am! Biczki, czas na komentarz Donka! :3 Odcinek 16 Jade i Rain. Laska sie nie poddaje i walczy o serce Ermaca. Rain zdal sobie sprawe, ze jest juz przegrany ACZKOLWIEK.... mam przeczucie, ze jakies seksy tu chyba beda :> Hahahha. No nie. Mileena i Tanya to doskonale Duo. Obie siebie warte ![]() No i oczywiscie na zalagodzenie sytuacji... Co najlepsze? Seks! U Smoke'a oczywiscie XDDDD Odc 17 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mileena i Smoke: lozkowa akcja ciag dalszy ![]() Cytat:
![]() Ogolnie odcinek troche taki przejsciowy ![]() No i nie zapominajmy o Scorpionie, ktory cos chyba knuje. Postac zagadkowa numer 1 w tej opowiastce. Odcinek 18 Zadza seksu Tanyii, jest poprostu rozwalajaca! Ta babka jest niewyzyta, aczkolwiek wcale mnie to nie dziwi, skoro wszyscy ja odrzucaja i traktuja jak zwykla szmate xD Jestem ciekaw, czy Ermac sie ugnie i sprzeda sie bo cena jest dosc wysoka... No i ponowne komplikacje. Sub idac do Kitany chyba nie sadzil, ze w taki sposob potacza sie sprawy. Postac Scorpiona jest zagadkowa i nikt nie wie, dlaczego pomogl Ermacowi. Dlatego nie dziwi mnie jak na to patrzy Sub, a jak dziewczyny. A wystarczyla tylko niewielka zaczepka Tanyii, bo doszlo do takiej sytuacji. I co ciekawe, wyszlo to nieumyslnie. Jak na ironie, patrzac na jej proby uwodzenia chlopakow ![]() No wreszcie udalo mi sie przeczytac te trzy odcinki. Mam nadzieje, ze nie jestes zawiedziona tak krotkimi komentarzami, ale pisze to z telefonu i troche mi to zajelo ![]() Czekam na kolejne! ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 23.07.2013 - 12:29 |
||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|