View Single Post
stare 02.08.2013, 10:56   #328
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

no łał, mogą sprzątać xD W dwójce też mogą i też nie mają cechy Schludny
wielozadaniowosć simów w trojce jest jednak zbyt ograniczona, dlatego liczę, że w czwórce to rozbudują. Anie, ja rozumiem że jesteś sceptyczna, ale po co dowodzić wyższości gry w którą Ty grasz nad taką która jeszcze nie wyszła? Natomiast porównywanie z dwójką wręcz nie ma sensu, bo dla mnie są to dwie różne gry i kazda ma inne zalety i wady. Według mnie zaletą trójki jest otwarty świat... i tyle. Kiedy w nią grałem, za bardzo mnie irytowala i raczej nie spróbuję sie przestawiać w momencie kiedy nowa generacja jest tuż tuż. Jeśli komuś bardziej zależy na otwartym świecie to okej, dla mnie to nie jest aż tak istotne

up, to nie są żadne cechy, tylko raczej osobowość którą określa sie w zupełnie inny sposób. Cechy to jedt to co masz w 3, typu romantyk, uwielbia costam + te cechy charakteru które byly w ts2 ale to działa zupełnie inaczej w obu grach, dlatego nie nazwalbym tego tak samo

EDIT: Problem w tym, że trójkowe cechy nie kształtują osobowości... Po pół roku grania nie zauważyłem, żeby np. cecha zły przeszkadzała simowi w byciu dobrym. Jedyne, co cechy wnoszą to różne opcje (i to też nie zawsze)

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 02.08.2013 - 12:27
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem