![]() |
#11 |
Reputacja: 14
|
![]()
no łał, mogą sprzątać xD W dwójce też mogą i też nie mają cechy Schludny
![]() wielozadaniowosć simów w trojce jest jednak zbyt ograniczona, dlatego liczę, że w czwórce to rozbudują. Anie, ja rozumiem że jesteś sceptyczna, ale po co dowodzić wyższości gry w którą Ty grasz nad taką która jeszcze nie wyszła? Natomiast porównywanie z dwójką wręcz nie ma sensu, bo dla mnie są to dwie różne gry i kazda ma inne zalety i wady. Według mnie zaletą trójki jest otwarty świat... i tyle. Kiedy w nią grałem, za bardzo mnie irytowala i raczej nie spróbuję sie przestawiać w momencie kiedy nowa generacja jest tuż tuż. Jeśli komuś bardziej zależy na otwartym świecie to okej, dla mnie to nie jest aż tak istotne ![]() up, to nie są żadne cechy, tylko raczej osobowość którą określa sie w zupełnie inny sposób. Cechy to jedt to co masz w 3, typu romantyk, uwielbia costam + te cechy charakteru które byly w ts2 ale to działa zupełnie inaczej w obu grach, dlatego nie nazwalbym tego tak samo ![]() EDIT: Problem w tym, że trójkowe cechy nie kształtują osobowości... Po pół roku grania nie zauważyłem, żeby np. cecha zły przeszkadzała simowi w byciu dobrym. Jedyne, co cechy wnoszą to różne opcje (i to też nie zawsze) Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 02.08.2013 - 12:27 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|