View Single Post
stare 02.08.2013, 13:06   #733
Morgana

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

postanowilam troche pospacerowac po antlantydzie.znow dotarlam na taras niedaleko hangaru. przysiadlam tam na chwile. caly czas bylam smutna, przytloczona i bardzo zagubiona. zamknelam oczy, nie moglam zrobic nic innego, nawet wstac. wspominalam juz ze moja psychika zaczela swirowac po tym wypadku?
po tej chwili slabosci odwrocilam glowe i zobaczylam obok siebie kawalek kartki. lezala na krawedzi, pewnie za chwile spadlaby do wody. szybko ja podnioslam. bylo na niej napisane "nie ona pierwsza i nie ostatnia...". zostawic ja musial gdzies ktos z ekspedycji. moz wiatr przywial ja tu?
zastanowilam sie chwile nad tymi slowami. pasowaly mi one do maqryll'a, sam to powtarzal. wczoraj w nocy zginela kolejna osoba, ktora znal maqryll. podejrzewalam go o bycie zabojca, ale nie moglam go tez jednoznacznie oskarzyc. mialam tez inne swoje typy, ktore jeszcze bardziej doskonale pasowaly do obrazu zdrajcy... chcialabym znalezc jakies wskazowki... ale czy w tym miescie, wsrod tej spolecznosci to mozliwe?

@edit: warto bylo sprobowac... nikogo przeciez za szmaty do oskarzen sie nie zaciagnie, prawda? :p

Ostatnio edytowane przez Morgana : 02.08.2013 - 13:26
Morgana jest offline