Cytat:
Napisał Agor-ia
edit: Trzy okolice, każda w innym stylu, to plus. Ale z drugiej strony, skoro ma być to okolica śródziemnomorska, umiarkowana i "zimniejsza", to bez pogody i tak będzie to takie niedokończone.
|
Nie będzie takiego klimatu - i to niemal dosłownie!
Cytat:
Napisał anie
Słuchajcie jak to jest z tym kreatorem stylów? Skąd wiadomo, że tego nie będzie?
|
Gracze domagają się CASTa i to nie jest pewne, że w finalnej wersji gry go nie będzie

Musimy być dobrej myśli!
Tak, znowu weszłam na MTS i niektórzy tam wręcz piszą, że dopóki nie przywrócą opcji wyboru stylów, nie kupią gry. W sumie dobry pomysł na bojkot.
Cytat:
Napisał Kerbi
o super, ja już się cieszyłem z pogody, a tu jednak nie będzie. Żal, nie rozumiem - przecież to jest tak podstawowa rzecz, że powinna być w podstawie
|
No i jak tu się nie zgodzić?
Cytat:
Napisał Alexandra
A gdzie są inne kategorie ubioru? tzn. stój wizytowy, sportowy
|
Dodadzą je później. Jestem pewna.
EDIT:
Cytat:
Napisał Lubie
a co do newsów, już chcę budować tam donki.  333 genialne te "ala puste działki" i dokupywanie terenu  33
|
Nie wiaodmo jeszcze, czy obiekty i oświetlenie nam pozwolą na stuprocentową frajdę! Ale zważając na stan obecny widoczny na screenach, tak właśnie będzie.
Cytat:
Napisał simka334player
hello Liv. Long time no see. Anglistyka?
|
I changed my mind and my final choice was biotechnology

Though I passed my English matura exams very, very well
Cytat:
Co do total control i emocji tudzież inteligencji simów, uważam że jedno drugiego nie wyklucza.
|
Nie musi wykluczać, ale będziemy musieli się poniekąd dostosować do simów, a nie simy do nas.
Cytat:
Tak jak w przypadku Ms Pearson i jej Sophie, Ollie i Andre- ona decyduje co wpływa na nastrój kontrolowanych przez nią ( nas ) simów.
|
Ale na pewno wydarzenia losowe np. utrata pracy też będą miały wpływ na nastrój naszych simów.
Cytat:
Co do dziedziczenia cech nie sądzę żeby maxis bawił się w Mendla.
|
W TS2 całkiem dobrze sobie z tym poradzili, w TS3 schrzanili... Miejmy nadzieję, że pójdą porozum do głowy
Cytat:
Tyle lat gram w dwójkę i wciąż nie znam wszystkich tajników tej gry. Ciagle mnie zaskakuje.
|
Mam tak samo

Ale pod tym względem TS4 też zapowiada się nieźle