View Single Post
stare 24.08.2013, 11:36   #312
AsiaMyszka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Pinezka Zobacz post
Moje lenistwo nie pozwala mi przejrzeć 30 stron, więc proszę o wyrozumiałość. Miał ktoś problem z zameldowaniem się w kurorcie? Moja simka "mrozi się" (kryształek się kręci, a czas i gra stoi) w momencie meldunku. Mam aktualne wersje modów na cenzurę i na brak automatycznych wspomnień.. Nie wyobrażam sobie gry bez kurortów!

Edit: Spróbowałam również usuwanie wszystkiego z folderu mod oraz usuwanie cache, niestety bezskutecznie..
Hej Pinezka. Nie tylko Ty masz ten problem. Właśnie miałam tu napisac, jak się go pozbyc, ale skoro zapytałaś to odpowiem. Moja simka zachowywała się tak samo jak Twoja. Usuwanie z folderów nic nie daje (w moim przypadku przynajmniej) i zostało mi odinstalowanie WSZYSTKIEGO. Miałam bardzo dużo dodatków nieoficjalnych i byc może to spowodowało błąd. A może tylko jedna rzecz? Nigdy się nie dowiem Zaistalowałam wszystko od nowa (zajęło mi to kilka godzin ) ale mam teraz TYLKO same dodatki, tj. WP, K, Z, NzTŚ, 4PR, RW i 3 akcesoria oraz jakieś tam rzeczy ale tylko i wyłącznie ze Store. I działa.
Mam nadzieję, że pomogłam. Napisz jak sobie poradzisz z problemem. Pozdrawiam.