![]() |
#291 |
Reputacja: 10
|
![]()
oluchna89 tylko za pomocą kodu , a te bale wyższe a (np) póżniej niższe mozna zrobić normalnie , jest na to sposób , ale niestety ja nie dam rady opisać tego , dla mnie to za bardzo skomplikowane a i tak byś nic nie zrozumiała więc przepraszam
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 |
|
![]()
Jak zostać piosenkarzem w Isla Paradiso? Wstawiłem już wszystkie budynki ze Starlight Shores (te do występów) jednak pojawia się tylko kariera magika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
|
![]()
Spróbuj innym sposobem - np : poszukaj w gazecie , przez komputer lub udaj się do ratusza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
|
![]() Cytat:
1. TestingCheatsEnabled true 2. Constrain FloorElevation False Po wpisaniu kodów wstawisz schody bez problemów, ale może się okazać, że niższy fundament będzie nierówny, niektóre kawałki będą wyższe lub niższe. Wtedy wchodzisz w trybie budowy do sekcji równania terenu i klikasz na narzędzie, którym równasz grunt metodą przeciągnij i upuść. Równasz nim całą niższą platformę tak, by była na takim samym poziomie jak najniższy schodek. Sorry jeśli niezrozumiale tłumaczę, czasem tak mam, a tu by się przydała instrukcja obrazkowa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
Moje lenistwo nie pozwala mi przejrzeć 30 stron, więc proszę o wyrozumiałość. Miał ktoś problem z zameldowaniem się w kurorcie? Moja simka "mrozi się" (kryształek się kręci, a czas i gra stoi) w momencie meldunku. Mam aktualne wersje modów na cenzurę i na brak automatycznych wspomnień.. Nie wyobrażam sobie gry bez kurortów!
Edit: Spróbowałam również usuwanie wszystkiego z folderu mod oraz usuwanie cache, niestety bezskutecznie.. Ostatnio edytowane przez Pinezka : 09.08.2013 - 17:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
|
![]()
Dziękuje za pomoc, ale niestety ten drugi kod mi nie działa :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
|
![]()
moze mi ktos napisac jak pojechac na wakacje o ile w ogole sie da?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie da się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
|
![]()
ale lipa.... to po co byl ten dodatek jak sie nie chce grac w tym jednym miescie co dodali.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
|
![]()
Przecież w innych miastach też można pływać łodziami i mieszkać w pływającym domu... Nawet dodać parcele do nurkowania się da, choć jest to dosyć skomplikowane.
oluchna89, co do kodów, to w drugim zrobiłam literówkę, znaczy spację niepotrzebną, powinno być tak: 2. ConstrainFloorElevation False |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|