Cytat:
Napisał Apocalypsa
Meryam założyła temat aby wrzucać LINKI, a nie po to, zeby weszła Alexander i Perplex i dyskutowali o tym, kto jest bardziej nienormalny.
|
Ok, mogę sprostować jedną rzecz?
Założeniem tematu było po prostu wrzucanie i komentowanie linków, które służą do odmóżdżenia się. W temacie "Ciekawe linki" znalazły się też takie, które po prostu nie "odmóżdżają", ponieważ temat ten jest zbyt ogólny. Wiadomo, że dyskusja o tym, kto jest bardziej nienormalny nie ma sensu (btw. mnie to nie ruszyło), ale wystarczyło usunąć te kilka postów i byłoby po sprawie. A jeśli dalej by ciągnęli dyskusję, to wlepić po warnie.
Ja chcę powiedzieć tylko tyle, że może warto dać temu tematowi szansę, a jeśli faktycznie się nie przyjmie, to usunąć. Zamykanie go, bo kilka osób zrobiło drobny spam (co notabene zdarza się bardzo często również w innych tematach), jest bez sensu. Jeśli tak traktować będziecie każdy kolejny temat, to żaden nie będzie miał prawa bytu.
A jeśli już tak naprawdę wam zależy na kwestii tego, że taki temat już jest, to sprecyzujcie przynajmniej jego nazwę.