|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
po 1. gdzie jest ten wyraźny sprzeciw, bo go nie widziałam? bo na pewno nikt nie pisał do mnie na PW ani nigdzie indziej
po 2. taki temat JUŻ JEST, podawałam link 2 razy. a ten zostawiłam tylko dlatego, ze byłam ciekawa co wymysliliście, ale jak widać nic oryginalnego. moze zamiast byc ciekawa/miła/cokolwiek powinnam zamknąć temat od razu. w "testy i ciekawe linki" również mozesz sobie napisać pod linkiem "lol stfu wtf joł", a ktos moze to skomentować, wiec nie wiem o co chodzi jeśli nie rozumiesz, wytłumacze ci jeszcze raz: Meryam założyła temat aby wrzucać LINKI, a nie po to, zeby weszła Alexander i Perplex i dyskutowali o tym, kto jest bardziej nienormalny moze ty zamiast wrzucać od razu bulwers ze gópja apokalipsa zamknęła bezsensowny temat, mógłbyś sie zastanowić czy jest sens albo zapytac sie mnie chociaż na PW. ale po co, hejtowanie moda, to takie trendi edit: jak dla mnie w testach i ciekawych linkach również mozna komentować. robienie drugiego identycznego tematu to tylko tworzenie chaosu i tyle. dla mnie koniec dyskusji, bo nie ma wiekszego sensu. tyle. Ostatnio edytowane przez Rainbow : 20.09.2013 - 14:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
Założeniem tematu było po prostu wrzucanie i komentowanie linków, które służą do odmóżdżenia się. W temacie "Ciekawe linki" znalazły się też takie, które po prostu nie "odmóżdżają", ponieważ temat ten jest zbyt ogólny. Wiadomo, że dyskusja o tym, kto jest bardziej nienormalny nie ma sensu (btw. mnie to nie ruszyło), ale wystarczyło usunąć te kilka postów i byłoby po sprawie. A jeśli dalej by ciągnęli dyskusję, to wlepić po warnie. Ja chcę powiedzieć tylko tyle, że może warto dać temu tematowi szansę, a jeśli faktycznie się nie przyjmie, to usunąć. Zamykanie go, bo kilka osób zrobiło drobny spam (co notabene zdarza się bardzo często również w innych tematach), jest bez sensu. Jeśli tak traktować będziecie każdy kolejny temat, to żaden nie będzie miał prawa bytu. A jeśli już tak naprawdę wam zależy na kwestii tego, że taki temat już jest, to sprecyzujcie przynajmniej jego nazwę.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|