Cytat:
Napisał Liv
Cytat:
Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu.
|
Czuję się, jakbym podpisała umowę "w ciemno". W dodatku nie miałam możliwości doinformowania się, co podpisuję. Była mowa o...
|
Cytat:
Napisał Ilona
zanim zdecydujesz się wziąć udział w konkursie,to proszę zastanów się,czy sprostasz zadaniu, ponieważ zgłoszenie zobowiązuje do wzięcia udziału w zabawie i nie będzie można się wycofać
|
Cytat:
Napisał Liv
Cytat:
traktujesz bryle jako pokój dla studenta/ki,a czy chcesz z łazienką czy bez,to już zależy od Ciebie, możesz tez postawić ściany-kolumny,aby zmniejszyć pokój
|
Przy czym mogę sobie wydzielić (stawiając ściany i tworząc tym samym mniejsze pokoje) np. korytarz, kuchnię i łazienkę? Czy to raczej ma być forma tzw. studio?
|
zgadza się, dałam specjalnie większą bryle,aby można ja było umeblować pod swój gust, zrobić z niej studio czy pomniejszyć stawiając np.kolumny....
Cytat:
Napisał Liv
Czy drzewa lub/i krzewy są liczone jako ogród? Można dodać podjazd?
Wszystko w celach dekoracyjnych, żeby za oknami nie było tak "łyso" 
|
to już od Ciebie zależy, jeżeli chcesz mieć ładne widoki z okna,jak to ktoś napisał,w każdym razie ogród nie będzie oceniany
Cytat:
Napisał Liv
Cytat:
Ale na początek krotko wyjaśnię,ze tym razem będziecie urządzać pokój dla studenta lub studentki dziennikarstwa.
|
a tu się okazuje, że muszę umeblować bryłę, która w mojej grze mogła by posłużyć za jednorodzinny dom ( naprawdę).
|
jeżeli lubisz ciasne klitki

,ja kocham przestrzeń