Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 25.09.2013, 17:47   #21
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: PMSW-Studenckie Zycie:Regulamin oraz Pytania i Odpowiedzi

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Cytat:
Uczestnicy,ktorzy nie oddadzą swoich prac otrzymają 2 tygodniowe Ostrzeżenie i zakaz brania udziału w 3 kolejnych edycjach konkursu.
Czuję się, jakbym podpisała umowę "w ciemno". W dodatku nie miałam możliwości doinformowania się, co podpisuję. Była mowa o...
Cytat:
Napisał Ilona Zobacz post
zanim zdecydujesz się wziąć udział w konkursie,to proszę zastanów się,czy sprostasz zadaniu, ponieważ zgłoszenie zobowiązuje do wzięcia udziału w zabawie i nie będzie można się wycofać
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Cytat:
traktujesz bryle jako pokój dla studenta/ki,a czy chcesz z łazienką czy bez,to już zależy od Ciebie, możesz tez postawić ściany-kolumny,aby zmniejszyć pokój
Przy czym mogę sobie wydzielić (stawiając ściany i tworząc tym samym mniejsze pokoje) np. korytarz, kuchnię i łazienkę? Czy to raczej ma być forma tzw. studio?
zgadza się, dałam specjalnie większą bryle,aby można ja było umeblować pod swój gust, zrobić z niej studio czy pomniejszyć stawiając np.kolumny....

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Czy drzewa lub/i krzewy są liczone jako ogród? Można dodać podjazd?
Wszystko w celach dekoracyjnych, żeby za oknami nie było tak "łyso"
to już od Ciebie zależy, jeżeli chcesz mieć ładne widoki z okna,jak to ktoś napisał,w każdym razie ogród nie będzie oceniany

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Cytat:
Ale na początek krotko wyjaśnię,ze tym razem będziecie urządzać pokój dla studenta lub studentki dziennikarstwa.
a tu się okazuje, że muszę umeblować bryłę, która w mojej grze mogła by posłużyć za jednorodzinny dom (naprawdę).
jeżeli lubisz ciasne klitki ,ja kocham przestrzeń

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania