![]() |
#12 |
Reputacja: 12
|
![]()
Uwaga, uwaga!
![]() Spakowałem bryłę to The Sims 2, którą można znaleźć w linku podanym niżej. Parcela jest w formacie .sims2pack i waży niecałe 10 MB ![]() POBIERZ enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ostatnie pytanie: czy dozwolona jest budowa pokoju, do którego nie ma wejścia? Chodzi mi o piętro, sytuacja wygląda np. tak:
![]() Mogę nie używać zakreskowanej części? Ścian bryły nie skasuję, to będzie tylko pusty pokój bez drzwi. |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
w środku urządzasz według własnego uznania i to tylko od Ciebie zależy czy wstawiwsz drzwi czy nie
|
![]() |
#16 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Kenny, a propos Twojego uploadu - po pierwsze, nie załączaj tych wszystkich niepotrzebnych obiektów i recolorów (10MB?! moja spakowana parcela waży NIECAŁY 1MB!). Po drugie, Twoja wersja jest tylko dla Osiedlowego Życia - tym,którzy maja samą podstawę, nie startnie.
Moja wersja parceli do TS2 - spakowana w podstawie, clean, rozmiar pliku - niecały 1 MB. Download Ostatnio edytowane przez Liv : 17.09.2013 - 20:59 |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie uważacie że anonimowy konkurs miałby więcej sensu? Nie byłoby głosowania typu "lubie go/ ją więc oddam głos na na niego/ nią" tylko normalne głosowanie jak przy MTU.
Ostatnio edytowane przez Privilege : 23.09.2013 - 17:01 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
konkurs nie będzie anonimowy z tego względu,ze przy poprzedniej edycji userzy i tak miedzy sobą pisali, która jest kogo praca,wiec uznałam,ze nie ma sensu robić anonimowych konkursów i dyskusje na ten temat można zakończyć
![]() a poza tym przy glosowaniu nie można pisać na czyja prace się glosowało |
![]() |
#19 |
Reputacja: 21
|
![]()
To i tak nikogo nie powstrzyma na zagłosowanie na osobę, którą się lubi
![]() Ja też wolałbym anonimowy konkurs, ale to Ty prowadzisz konkurs, więc nie będę marudził ;> |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rozumiem, że zrobienie niewielkiej antresolki i wstawienie okien nie gryzie się z regulaminem. Czy nie ?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|