View Single Post
stare 04.10.2013, 18:17   #146
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Oj, złotka, ja tu sobie (ciężko) studiuję, jestem bez neta, a Wy tu tak rozrabiacie

Cytat:
Napisał Flo
Szkoda tylko, że temat usunięty, bo chciałabym sobie to poczytać.
Ja również.
Cytat:
Napisał Szefowa
Zdaniem moderki dziewczyny zasłużyły na adminów i różne były tego powody.
A co ze zdnaiem userów?

Dobra, powiem wprost - było fajnie, ale już nie jest
Przepraszam Bjork, że znowu Cię zawiodę i że znowu będziesz musiała rozważyć karę dla mnie
Liczycie się ze zdaniem userów. Uwierzyłam Ci na słowo. Ale mam nieodparte wrażenie, że to się mija z prawdą.
I tak, niestety, mam tu na myśli ankietę i wnioski z niej wypływające w połączeniu z "awansem" (przypominam, że to jest synonim "nałożenia dodatkowych obowiązków na usera/moda") Ilony. Została "zdegradowana", posypała się na nią fala hejtu, po czym po paru miesiącach triumfalnie zaczerwieniła się! Zdążyła zmienić coś na lepsze w swoim zachowaniu, zmienić nastawienie do userów?
Poza tym, sorry, Ilona ale zachowałaś się moim zdaniem totalnie nietaktowanie (brak skromności) i nie fair w stosunku do userów zgadzając się na admina. Nie czarujmy się - to JEST wyróżnienie i WIELU będzie to traktować jako awans (motyka, czytałam Twojego posta, zgadzam się z nim, jednak nie można zaprzeczyć wszystkim "oczywistym" odruchom i myślom). Dobra, ja wiem, że to funkcja, że dodatkowe obowiązki itd., ale wiąże się to z pewnym PRESTIŻEM. I nie unikniecie tego.
I ja osobiście mam Wam za złe brak obiektywizmu. If it ain't broke, don't fix it. Chociaż nie, z "awansem" Nyśki się zgadzam i gratuluję
No ale jak wszyscy, to wszyscy... Apocalypsa, bez obrazy, ale stanowisko s.moda na ten czas było najlepszym rozwiązaniem - świetnie się spisywałaś Ale JA nie widzę Cię jako admina. Przynajmniej nie teraz.
Kędziorkowi również gratuluję, aczkolwiek szanowałam Cię bardzo jako neutralną userkę. Mam nadzieję, że Twój obiektywizm nie ucierpi na tym. Wszyscy wiemy, co "władza" potrafi zrobić z człowiekiem

Gin i inni "hejterzy", nie wypowiadajcie mi "wojny" bo szkoda Waszego i mojego czasu

A niektóre emotki rozwalają system xDD Dobra robota!

Ostatnio edytowane przez Liv : 04.10.2013 - 18:29 Powód: eh!
Liv jest offline