![]() |
#11 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Oj, złotka, ja tu sobie (ciężko) studiuję, jestem bez neta, a Wy tu tak rozrabiacie
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra, powiem wprost - było fajnie, ale już nie jest ![]() Przepraszam Bjork, że znowu Cię zawiodę i że znowu będziesz musiała rozważyć karę dla mnie ![]() Liczycie się ze zdaniem userów. Uwierzyłam Ci na słowo. Ale mam nieodparte wrażenie, że to się mija z prawdą. I tak, niestety, mam tu na myśli ankietę i wnioski z niej wypływające w połączeniu z "awansem" (przypominam, że to jest synonim "nałożenia dodatkowych obowiązków na usera/moda") Ilony. Została "zdegradowana", posypała się na nią fala hejtu, po czym po paru miesiącach triumfalnie zaczerwieniła się! Zdążyła zmienić coś na lepsze w swoim zachowaniu, zmienić nastawienie do userów? Poza tym, sorry, Ilona ale zachowałaś się moim zdaniem totalnie nietaktowanie (brak skromności) i nie fair w stosunku do userów zgadzając się na admina. Nie czarujmy się - to JEST wyróżnienie i WIELU będzie to traktować jako awans (motyka, czytałam Twojego posta, zgadzam się z nim, jednak nie można zaprzeczyć wszystkim "oczywistym" odruchom i myślom). Dobra, ja wiem, że to funkcja, że dodatkowe obowiązki itd., ale wiąże się to z pewnym PRESTIŻEM. I nie unikniecie tego. I ja osobiście mam Wam za złe brak obiektywizmu. If it ain't broke, don't fix it. Chociaż nie, z "awansem" Nyśki się zgadzam i gratuluję ![]() No ale jak wszyscy, to wszyscy... Apocalypsa, bez obrazy, ale stanowisko s.moda na ten czas było najlepszym rozwiązaniem - świetnie się spisywałaś ![]() Kędziorkowi również gratuluję, aczkolwiek szanowałam Cię bardzo jako neutralną userkę. Mam nadzieję, że Twój obiektywizm nie ucierpi na tym. Wszyscy wiemy, co "władza" potrafi zrobić z człowiekiem ![]() Gin i inni "hejterzy", nie wypowiadajcie mi "wojny" bo szkoda Waszego i mojego czasu ![]() A niektóre emotki rozwalają system xDD Dobra robota! ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 04.10.2013 - 18:29 Powód: eh! |
||
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|