View Single Post
stare 04.10.2013, 20:59   #148
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Nie wiem za bardzo, co się dzieje na forum, więc moje zdanie może trochę być nie na miejscu, ale tym razem i ja się przyczepię do podejścia administracji. Nie podoba mi się to, w jaki sposób wybierani są administratorzy i moderatorzy. Nie ma żadnej ankiety, nie ma miejsca, żeby się wypowiedzieć czy taki pomysł byłby w ogóle dobry i czy kandydaci są odpowiednio dobrani. Obecnie jest tak, że ktoś wlatuje do jakiegoś tematu i nagle oświadcza, że doszło 23563252 nowych adminów. Nie no, świetnie, naprawdę, tylko dlaczego dopiero teraz, po fakcie, się o tym dowiaduję? Oczywiście jest możliwość wyrażenia własnego zdania, ale wtedy z kolei zasypywane jest morzem słodkich słów od Bjork(wybacz moje ostre słowa) i na tym się kończy temat.

Krótko mówiąc: boli mnie samowolka w wyborze moderacji/administracji i osobiście wolałbym, gdyby przed postanowieniem czegoś przez jakiś tydzień, dwa czy miesiąc była możliwość wypowiedzenia się na temat kandydatów, a może nawet i ankieta z wielokrotnym wyborem. Bo obecnie szczerze mówiąc, ale to podejście odbieram jako "bardzo ważna jest dla nas opinia innych, ale s*******ajcie". Forum jest dla ludu, więc niech lud wybiera.

I również mnie śmieszy ilość administratorów. Skoro już i tak forum jest zasypane adminami, to po co w ogóle trzymać jeszcze kogoś na stanowisku moderatora? Niech se ma ten czerwony kolorek.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 04.10.2013 - 21:03
Caesum jest offline