Cytat:
Napisał Libby
Caesum albo agapi podał rozwiązanie, żeby teraz zdjąć bana a dać przy następnym wykroczeniu. Sęk w tym, że przy poprzednim złamaniu regulaminu przez Rudą, Bjork tak właśnie pomyślała, że da bana przy następnym wykroczeniu i teraz właśnie było to następne wykroczenie. Zatem jeśli teraz przyjmie takie rozwiązanie, to przy następnym razie znów wszyscy staną w obronie, bo przecież wszystko wcześniejsze było odpuszczone. Błędne koło...
|
Już wróciłem to się na ten temat wypowiem.
Tylko że no właśnie wykroczenia nie było, a jeśli próbę obrony własnej uznajecie za przewinienie, to właśnie teraz widzicie, jakie są skutki. Osobiście, skoro już tak bardzo nalegacie, żeby wyjmowanie(nawet tak
mało znaczących) postów poza tajny było karalne, to dajcie jej karę, ale proporcjonalną do przewinienia. Rudzielec pokazała dwa posty, które nie ujawniły niczego poza tym, że poprosiła o zdjęcie jej moda - dokładnie to samo my już od dawna wiemy, więc ten "wyciek" nie ma żadnego znaczenia. Dajcie jej już tego warna jako ostrzeżenie, żeby więcej nie próbowała przemycać niczego poza tajny, ale nie bana permanentnego! Dajcie jej bana dopiero, gdy zrobi coś, co jest faktycznie niewybaczalne. Obrona własna to nie przewinienie.
Bjork edit: Caseum - OK - dlatego jest to głosowanie
To już zostało ustalone.
Tak nagle zedytowałaś mi posta, że poleciała jego dopisana połowa.
No i jeszcze do Bjork - nie wygarniamy ci tu, że powinnaś odebrać sobie admina. Akurat sama wiesz, że moim zdaniem jesteś jedną z lepszych adminek na forum. Jednakże, jak sama stwierdziłaś, popełniasz błędy. Dlatego my, użytkownicy, piszemy co jest nie tak.
Bjork edit: Uwaga - edytuję
Powtarzam - dlatego zrobiłam tą sondę. Dziękuję. Najgorsze jest to, że pewnie niczego się nie nauczę i nadal będę pisać PM-y wierząc w ludzką uczciwość, że ktoś się opamięta.
Bo nie potrafię być żyletą.