Wybacz, ale nie podoba mi się prawie żadna... Ciężko mi to mówić, naprawdę. Przyjrzałam się wszystkim dokładnie, porównałam sobie zdjęcia i prawie każda wygląda tak samo. Już wyjaśniam, dlaczego tak myślę.
1. Wszystkie mają pociągłą twarz, oprócz tej
cukierkowej i
blondynki w krótkich włosach - mogłabyś trochę poeksperymentować, bo mam wrażenie, jakbyś cały czas robiła te simki tylko na jednej i zmieniła im parę szczegółów, jak oczy czy usta
2. WIELKIE OCZY... Po prostu są przerażające! Szczególnie u tej
tutaj - aż tęczówka się przez to popsuła, wygląda to niezdrowo, nawet jak na simsy
3. Nosy. Nie dziwię się, że mogą ci nie wychodzić, bo jak dla mnie sztuką w simsach jest zrobić przyzwoity nos

Nie wyglądają tak podobnie, i to jedyna rzecz, jaką lubię w twoich simkach
4.
Te i
te - czyżby za dużo botoksu?

U tej pierwszej strasznie wyglądają, a przy tej drugiej - nawet nie oceniam, bo nie wiem, czy to wina zastosowania tej pozy czy takie jej zrobiłaś
Najbardziej spodobały mi się dwie simki:
czarnulka i
Kiley (? wybacz, jak przekręciłam

). Ta druga jest najlepsza ze wszystkich.
A ta - wybacz, ale wyszła tragicznie, okropnie mi się nie podoba. Wygląda staro, bo pewnie za bardzo zagłębiłaś kąciki przy nosie (czy jak to się tam zwie), w dodatku ta wysuniętą szczęka niszczy wszystko. I te oczy! Są chyba największe ze wszystkich!

Jej jedyny atut to usta, które z kolei mają źle dobraną szminkę i nie pasują do tak wysuniętej szczęki (chodzi mi o proporcje).
Przede wszystkim myślę, że mogłabyś rzucić sobie konkretne wyzwanie. Na przykład postarać się zrobić simkę z
takim nosem i szczęką (Lea Michele),
taki nos (Amber Riley) też mógłby ciekawie wyjść, lub na przykład zrobić simkę na
takie podobieństwo (Naya Rivera)

Niestety, według mnie poniektóre są naprawdę do siebie aż za bardzo podobne, to daje po oczach.
Nie przejmuj się za bardzo i rób dalej swoje simki - albo coś nowego, jak ci proponuję, albo nadal w swoim starym stylu - to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

I tak przy okazji: wstawiaj zdjęcia z CAS, albo jakieś konkretne ukazujące całe ich twarze, bo naprawdę ciężko mi jest ocenić, jak są np. w
takiej lub w
takiej pozycji (akurat w tej pozie chodzi o to, żeby simka zrobiła dziubka, więc nie wiem, czy to wina pozy, czy naprawdę ma takie wielkie usta i wydatne policzki).
edit: wiem, wiem. ostatnia aktualizacja była miesiąc temu i odkopałam temat, ale chciałam coś ocenić, bo: 1. jest mało tematów, 2. już od miesiąca chciałam to napisać, jeszcze zanim miałam konto.