![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wybacz, ale nie podoba mi się prawie żadna... Ciężko mi to mówić, naprawdę. Przyjrzałam się wszystkim dokładnie, porównałam sobie zdjęcia i prawie każda wygląda tak samo. Już wyjaśniam, dlaczego tak myślę.
1. Wszystkie mają pociągłą twarz, oprócz tej cukierkowej i blondynki w krótkich włosach - mogłabyś trochę poeksperymentować, bo mam wrażenie, jakbyś cały czas robiła te simki tylko na jednej i zmieniła im parę szczegółów, jak oczy czy usta 2. WIELKIE OCZY... Po prostu są przerażające! Szczególnie u tej tutaj - aż tęczówka się przez to popsuła, wygląda to niezdrowo, nawet jak na simsy 3. Nosy. Nie dziwię się, że mogą ci nie wychodzić, bo jak dla mnie sztuką w simsach jest zrobić przyzwoity nos ![]() 4. Te i te - czyżby za dużo botoksu? ![]() Najbardziej spodobały mi się dwie simki: czarnulka i Kiley (? wybacz, jak przekręciłam ![]() A ta - wybacz, ale wyszła tragicznie, okropnie mi się nie podoba. Wygląda staro, bo pewnie za bardzo zagłębiłaś kąciki przy nosie (czy jak to się tam zwie), w dodatku ta wysuniętą szczęka niszczy wszystko. I te oczy! Są chyba największe ze wszystkich! ![]() Przede wszystkim myślę, że mogłabyś rzucić sobie konkretne wyzwanie. Na przykład postarać się zrobić simkę z takim nosem i szczęką (Lea Michele), taki nos (Amber Riley) też mógłby ciekawie wyjść, lub na przykład zrobić simkę na takie podobieństwo (Naya Rivera) ![]() Niestety, według mnie poniektóre są naprawdę do siebie aż za bardzo podobne, to daje po oczach. Nie przejmuj się za bardzo i rób dalej swoje simki - albo coś nowego, jak ci proponuję, albo nadal w swoim starym stylu - to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. ![]() I tak przy okazji: wstawiaj zdjęcia z CAS, albo jakieś konkretne ukazujące całe ich twarze, bo naprawdę ciężko mi jest ocenić, jak są np. w takiej lub w takiej pozycji (akurat w tej pozie chodzi o to, żeby simka zrobiła dziubka, więc nie wiem, czy to wina pozy, czy naprawdę ma takie wielkie usta i wydatne policzki). edit: wiem, wiem. ostatnia aktualizacja była miesiąc temu i odkopałam temat, ale chciałam coś ocenić, bo: 1. jest mało tematów, 2. już od miesiąca chciałam to napisać, jeszcze zanim miałam konto. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez rawrvera : 06.10.2013 - 22:34 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|