A ja tylko tak od siebie, że zgadzam się z muffindance. W tej powodzi postów znaleźć coś na temat graniczy z cudem. Zabawa w rpg jest fajna, ale tu nie o to chodzi. Jak dla mnie to chyba rzucę fabułę w diabły i piszę zwykłe, suche posty, przynajmniej się nie pogubię i nie będę podejrzewać ludzi po kreacjach postaci jakie stworzyli, ale po głosach jakie oddali itd. Sądzę, że to mi pomoże w obiektywnej analizie sytuacji i innym też to radzę. Nie mówiąc o tym, że początkowo miało nie być fabuły

I nie przesadzajcie też z długością postów, żeby było łatwiej wyhaczyć ważne informacje, jak np. podejrzenia. W końcu nie wszystkim chce się czytać 20 stron postów, z których wynika tylko to, że ktoś oskarża wróżkę, bo zniknęła (nie wszyscy muszą siedzieć na forum 24 h

).
@down ależ ja nikomu nie każę pisać suchych postów. Piszę tylko, że najprawdopodobniej JA tak zacznę robić, bo reszta uczestników spokojnie nadrobi fabułę za mnie. I tak w sumie nie ogarniam kto, z kim, gdzie i dlaczego

Chodzi tylko o to, żeby tak jak mówi Libby, nie budować swoich podejrzeń na fabule i nie przywiązywać do niej zbytniej wagi, bo się skończy jak ostatnio.