View Single Post
stare 15.12.2013, 21:09   #896
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie <3 Rodzinki Eyvee - Lensonowie <3

Witam starych i nowych forumowiczy Po dłuższej przerwie oraz wielu zmianach postanowiłam powrócić na "stare śmieci" i kontynuować moje "Opowiadamy jak sobie gramy".
Może i część już sie wypaliła z simsow, część juz tu nie zagląda, ale i tak będę grac w simsy i pokazywac moje rodziny
Nie bedą może zbyt często nowe zdjęcia, gdyz mam duzo pracy i zadań na studia, ale mam nadzieję, że nikt nie usnie oglądając moje rodzinki w The Sims 3

Rodzina Lenson

Krótkie przedstawienie postaci z rodziny:

Rodzina mieszka w przerobionym Sunset Valley ( czyli moim Sunsetville ).

Miguel Lenson - załozyciel rodziny, pracuje aktualnie jako rezyser, uwielbia ksiazki, plywac w oceanie, a takze malowac obrazy. Żonaty z Marie, ma z nia 3-ke dzieci - Laurę, Noel'a i najmłodszą Nonohę.

Marie Lenson - załozycielka rodziny, pracuje aktualnie jako nauczycelka w szkole, charyzmatyczna, kocha swój ogródek, uwielbia gotować. Zamężna z Miguel'em. Ma trójkę dzieci i chcę nadal powiększyc rodzinę....na co sie nie zgodzilam

Laura Lenson - najstarsza corka Miguel'a i Marie, uwielbia czytac ksiazki, kocha plumboty, mimo wieku pasjonuje sie nauka, mechanika i lubi wedkowac.

Noel Lenson - jedyny syn, otwarty na swiat chlopak, uwielbia spiewac i marzy o zostaniu slawnym piosenkarzem.

Nonoha Lenson - najmłodsza córka, kocha sport i wszystko co z nim zwiazane, aktywna, odwazna i smiala.

Oto rodzice - Miguel i Marie.

Oto najmlodsza Nonoha Lenson.

Przedstawiam Laure - najstarsza corke. Bawi sie w zabawe "Maly ksiaze".

Przytulasy ze swoim malym braciszkiem Noel'em.

Zabawa w parku za domem.

Miguel zabawia dzieciaki - tutaj pilnuje malego Noel'a.

"Foooch!".

Laura zaprzyjaznila sie z miejscowym kundelkiem.

Nie trwalo dlugo i Noel mial urodzinki.

Tutaj BNonoha z mama w parku bawiac sie w ladna pogode.

A tutaj dzieciaki - starszy juz Noel i Laura podczas odrabiania zadan domowych.

Paparazzi nie daje spokoju nawet podczas nauki chodzenia ;/

Noel bawi sie w piaskownicy....oj maly z niego chlopczyk ;p

Marie postanowila upichcic troche kielbasek z grilla.

A tutaj sobie czyta ksiazke w swoim malym ogrodku.

Dzieciaki w drodze do szkoly.

Noel postanowil pograc troche w kosza

Wspolne wedkowanie - Laura pokazuje bratu jak lowic ryby.

Wspolne karaoke na plazy " To nie jaaa bylam Ewaaa!"

I kontynuacja cwiczen lowienia....Noelowi cos nie wychodzi xD

Wybaczcie za zdjecia "w trakcie", ale nie zachowalam starszych zdjec z poczatku rodziny Sa one na innym forum, ktore mi szlag trafilo i ktore mnie juz powoli denerwowalo - mam nadzieje, ze nie przynudzilam.
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem