|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam starych i nowych forumowiczy
![]() Może i część już sie wypaliła z simsow, część juz tu nie zagląda, ale i tak będę grac w simsy i pokazywac moje rodziny ![]() Nie bedą może zbyt często nowe zdjęcia, gdyz mam duzo pracy i zadań na studia, ale mam nadzieję, że nikt nie usnie oglądając moje rodzinki w The Sims 3 ![]() Rodzina Lenson Krótkie przedstawienie postaci z rodziny: Rodzina mieszka w przerobionym Sunset Valley ( czyli moim Sunsetville ). Miguel Lenson - załozyciel rodziny, pracuje aktualnie jako rezyser, uwielbia ksiazki, plywac w oceanie, a takze malowac obrazy. Żonaty z Marie, ma z nia 3-ke dzieci - Laurę, Noel'a i najmłodszą Nonohę. Marie Lenson - załozycielka rodziny, pracuje aktualnie jako nauczycelka w szkole, charyzmatyczna, kocha swój ogródek, uwielbia gotować. Zamężna z Miguel'em. Ma trójkę dzieci i chcę nadal powiększyc rodzinę....na co sie nie zgodzilam ![]() Laura Lenson - najstarsza corka Miguel'a i Marie, uwielbia czytac ksiazki, kocha plumboty, mimo wieku pasjonuje sie nauka, mechanika i lubi wedkowac. Noel Lenson - jedyny syn, otwarty na swiat chlopak, uwielbia spiewac i marzy o zostaniu slawnym piosenkarzem. Nonoha Lenson - najmłodsza córka, kocha sport i wszystko co z nim zwiazane, aktywna, odwazna i smiala. Oto rodzice - Miguel i Marie. ![]() Oto najmlodsza Nonoha Lenson. ![]() Przedstawiam Laure - najstarsza corke. Bawi sie w zabawe "Maly ksiaze". ![]() Przytulasy ze swoim malym braciszkiem Noel'em. ![]() ![]() Zabawa w parku za domem. ![]() Miguel zabawia dzieciaki - tutaj pilnuje malego Noel'a. ![]() "Foooch!". ![]() Laura zaprzyjaznila sie z miejscowym kundelkiem. ![]() Nie trwalo dlugo i Noel mial urodzinki. ![]() ![]() Tutaj BNonoha z mama w parku bawiac sie w ladna pogode. ![]() ![]() A tutaj dzieciaki - starszy juz Noel i Laura podczas odrabiania zadan domowych. ![]() Paparazzi nie daje spokoju nawet podczas nauki chodzenia ;/ ![]() Noel bawi sie w piaskownicy....oj maly z niego chlopczyk ;p ![]() Marie postanowila upichcic troche kielbasek z grilla. ![]() A tutaj sobie czyta ksiazke w swoim malym ogrodku. ![]() Dzieciaki w drodze do szkoly. ![]() Noel postanowil pograc troche w kosza ![]() ![]() ![]() Wspolne wedkowanie - Laura pokazuje bratu jak lowic ryby. ![]() Wspolne karaoke na plazy " To nie jaaa bylam Ewaaa!" ![]() I kontynuacja cwiczen lowienia....Noelowi cos nie wychodzi xD ![]() ![]() Wybaczcie za zdjecia "w trakcie", ale nie zachowalam starszych zdjec z poczatku rodziny ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|