View Single Post
stare 16.12.2013, 18:54   #900
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Ok, to pochwale sie moja druga rodzinka ;p - te baaardziej lubie, zreszta wiadomo czemu xD

"Rodzina Phantom"

Feitan Phantom - zlosliwy, zimny dran o dosc specyfcznych upodobaniach, gardzi simami, pracuje jako zlodziej, robi co mu sie chce, kradnie i...ma na glowie dziewczyne o imieniu Sheria. Jak sie zlozylo, zlozyl obietnice szefowi ( ktorego darzy ogromnym szacunkiem ), ze nie pozwoli, by wlos spadl jej z glowy. Chlopak oczywiscie zgodzil sie, chociaz nie jest mu to na reke...z czasem jednak stwierdza, ze sie mylil

Sheria ( po prostu ) - dziewczyna mieszkajaca z Feitanem, nic nie wie o swojej przeszlosci i skad sie wziela. Chciwi ludzie wykorzystywali ja i nie mogla juz nikomu zaufac, jednak zmienilo sie to z czasem, gdy zostala pojmana przez "Szefa" Feitana i jego grupy...

Oboje zamieszkiwali Moonlight Falls - rodzime miasto Feitana.

Feitan cwiczyl swoja kondycje, nie lenil sie jak pozostali zlodzieje.

Sheria lubila spiewac i tanczyc - uspokajala sie w ten sposob i zapominala o troskach i problemach.

Sheria robila sobie sama obiady, chociaz w domu byl lokaj i umarla sprzataczka.

Czesto dziewczyna miala koszmary w tym ponurym domu.

Feitan, jak to Feitan, łaził tam i ówdzie myslal do kogo by sie wkrasc.

Kiedy tylko dostaje zlecenie od Szefa, biegnie nie przejmujac sie kompletnie niczym.

Tutaj odwiedzil kochanych sasiadow i postanowil cos podwedzic...

Te miny "Ale ja nic nie zrobilem..." normalnie klada na kolana ;p

To juz widzieliscie - Feitan jedzie do roboty w swoim fraku Tzn tutaj na licytacje drogich eksponatow.

Sheria ma zakaz wychodzenia sama na dwor i zajmuje sie domem.

I takie tam zdjecie Sheri w parku
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem