|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#891 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem ci eyvee, że to coś się rozprzestrzenia na szerszą skalę, bo mnie też coś takiego dopadło... i też mi się nie chce xD... niemoc twórcza czy co...
Masakra jakaś. No ale moje zdanie znasz co do twoich historii, simów, zdjęć... i ja go nie zmienię. Może zrób sobie przerwę aż zatęsknisz i wrócisz na forum... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#892 |
|
![]()
Eyvee, twoja historia pociąga wiele osób. Nie popadajmy w paranoję wyznacznika ilości postów. Wiem, że twoja historia ma maximum czytelników.
Teraz jest tak samo, tylko, że ludzie się stali zbyt leniwi albo nie mają czasu na znak w postaci komentarza. To jest niemożliwe żeby nie czytali twojej historii. To pokazują ilości odwiedzeń. Ja zawsze czekam na nowy odcinek ![]()
![]() |
#893 |
|
![]()
Ja czasem pisze tak długie komentarze, że mnie wylogowuje z forum i jak odśiweże to już nie chce mi się znów pisac eseja
![]() Mi wróciła chęć do gry tylko czasu brak, no i forum ciagle się zawiesza ;/ ale fakt, coraz mniej osób zagląda. Czyżby wszyscy czekali już na TS4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
|
![]()
nie no moze sprobuje jeszcze raz...a co mi szkodzi, jednak nie wstawialabym zbyt czesto tak jak kiedys. Juz dawno porzucilam "histryjki" od czasu Dracule'ow - Marville to tylko na poczatku troche dalam osobowosci simom, a potem juz sielanka zwyczajna simowa byla - i tak teraz tez gram, bez kodow na pieniadze itd. Niestety pod wplywem "focha" simowego skasowalam all zdjecia mojej rodziny, wiec przedstawie wam moze niedlugo czlonkow rodzinki juz po jakims czasie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
|
![]()
OK ZDECYDOWAŁAM - PRZENOSZE SIE NA WWW.SIMY.PL - JESLI KTOS BEDZIE CHCIAL SIE ZE MNA SKONTAKTOWAC, BEDE POD NICKIEM "ALEXSIS"
TAM TAKZE BEDE ZAMIESZCZAC ZDJECIA MOJEJ NOWEJ RODZINY, SIMOW, DOMKOW ITP. PODJELAM TAKA, A NIE INNA DECYZJE Z WIELORAKICH POWODOW, MAM NADZIEJE, ZE TO USZANUJECIE. POZDRAWIAM, EYVEE< ta od Kise'go i Tony'ego> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
|
![]()
Witam starych i nowych forumowiczy
![]() Może i część już sie wypaliła z simsow, część juz tu nie zagląda, ale i tak będę grac w simsy i pokazywac moje rodziny ![]() Nie bedą może zbyt często nowe zdjęcia, gdyz mam duzo pracy i zadań na studia, ale mam nadzieję, że nikt nie usnie oglądając moje rodzinki w The Sims 3 ![]() Rodzina Lenson Krótkie przedstawienie postaci z rodziny: Rodzina mieszka w przerobionym Sunset Valley ( czyli moim Sunsetville ). Miguel Lenson - załozyciel rodziny, pracuje aktualnie jako rezyser, uwielbia ksiazki, plywac w oceanie, a takze malowac obrazy. Żonaty z Marie, ma z nia 3-ke dzieci - Laurę, Noel'a i najmłodszą Nonohę. Marie Lenson - załozycielka rodziny, pracuje aktualnie jako nauczycelka w szkole, charyzmatyczna, kocha swój ogródek, uwielbia gotować. Zamężna z Miguel'em. Ma trójkę dzieci i chcę nadal powiększyc rodzinę....na co sie nie zgodzilam ![]() Laura Lenson - najstarsza corka Miguel'a i Marie, uwielbia czytac ksiazki, kocha plumboty, mimo wieku pasjonuje sie nauka, mechanika i lubi wedkowac. Noel Lenson - jedyny syn, otwarty na swiat chlopak, uwielbia spiewac i marzy o zostaniu slawnym piosenkarzem. Nonoha Lenson - najmłodsza córka, kocha sport i wszystko co z nim zwiazane, aktywna, odwazna i smiala. Oto rodzice - Miguel i Marie. ![]() Oto najmlodsza Nonoha Lenson. ![]() Przedstawiam Laure - najstarsza corke. Bawi sie w zabawe "Maly ksiaze". ![]() Przytulasy ze swoim malym braciszkiem Noel'em. ![]() ![]() Zabawa w parku za domem. ![]() Miguel zabawia dzieciaki - tutaj pilnuje malego Noel'a. ![]() "Foooch!". ![]() Laura zaprzyjaznila sie z miejscowym kundelkiem. ![]() Nie trwalo dlugo i Noel mial urodzinki. ![]() ![]() Tutaj BNonoha z mama w parku bawiac sie w ladna pogode. ![]() ![]() A tutaj dzieciaki - starszy juz Noel i Laura podczas odrabiania zadan domowych. ![]() Paparazzi nie daje spokoju nawet podczas nauki chodzenia ;/ ![]() Noel bawi sie w piaskownicy....oj maly z niego chlopczyk ;p ![]() Marie postanowila upichcic troche kielbasek z grilla. ![]() A tutaj sobie czyta ksiazke w swoim malym ogrodku. ![]() Dzieciaki w drodze do szkoly. ![]() Noel postanowil pograc troche w kosza ![]() ![]() ![]() Wspolne wedkowanie - Laura pokazuje bratu jak lowic ryby. ![]() Wspolne karaoke na plazy " To nie jaaa bylam Ewaaa!" ![]() I kontynuacja cwiczen lowienia....Noelowi cos nie wychodzi xD ![]() ![]() Wybaczcie za zdjecia "w trakcie", ale nie zachowalam starszych zdjec z poczatku rodziny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Reputacja: 23
|
![]()
Fajnie, że wróciłaś. Lubiłam czytać twoje historie ;p
Mam wrażenie, że masz gorszą grafikę niż kiedyś, sama nie wiem, jakoś inaczej te foty wyglądają. Dzieciaki i rodzice całkiem fajnie, Noel wyrośnie na przystojniaka. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
|
![]()
Grafika jest ta sama Flo, tylko rozdzielczosc zmniejszylam bardzo i jakosc sie pogorszyla ;/ oraz sa one wyostrzone, bo ostatnio tak je przerabialam, ale chyba powroce do stylu "cinema" jak u Trevora
![]() Jak np. u mojej drugiej rodziny Phantom , te mam wlasnie w stylu "cinema" i nie wiem szczerze, na ktorej rodzince sie skupic, bo oni wlasnie przypominaja mi moich Draculow i Trevora - pomozcie mi w wyborze ^.^ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Po pierwsze, cieszę się, że znów zaczęłaś tu wrzucać swoją rodzinkę, ale to już Ci pisałam
![]() Fotki w stylu cinema zawsze mi się podobały, więc jak najbardziej do tego wróć xD Co do samej rodzinki - cudni są, ale w Twoim wykonaniu wszyscy simowie tacy wychodzą. Jak na nich patrzę to zaczynam tęsknić za trójką ![]() Dzieciaczki masz śliczne po prostu. Chciałabym zobaczyć już dorosłego Noela, bo Ty zawsze miałaś samych przystojniaków ![]() A co do wyboru.. Kręcą mnie takie mroczne klimaty, jakie zaprezentowałaś na tych dwóch fotkach, a Draculów i Trevora po prostu kocham. Z drugiej strony jestem ciekawa tych Lensonów. Ale jakbym miała wybierać tylko jedną rodzinkę, to chyba bym ostatecznie wybrała Phantomów (choć najchętniej widziałabym tu obie rodzinki ![]()
![]() |
![]() |
#900 |
|
![]()
Ok, to pochwale sie moja druga rodzinka ;p - te baaardziej lubie, zreszta wiadomo czemu xD
"Rodzina Phantom" Feitan Phantom - zlosliwy, zimny dran o dosc specyfcznych upodobaniach, gardzi simami, pracuje jako zlodziej, robi co mu sie chce, kradnie i...ma na glowie dziewczyne o imieniu Sheria. Jak sie zlozylo, zlozyl obietnice szefowi ( ktorego darzy ogromnym szacunkiem ), ze nie pozwoli, by wlos spadl jej z glowy. Chlopak oczywiscie zgodzil sie, chociaz nie jest mu to na reke...z czasem jednak stwierdza, ze sie mylil ![]() ![]() Sheria ( po prostu ) - dziewczyna mieszkajaca z Feitanem, nic nie wie o swojej przeszlosci i skad sie wziela. Chciwi ludzie wykorzystywali ja i nie mogla juz nikomu zaufac, jednak zmienilo sie to z czasem, gdy zostala pojmana przez "Szefa" Feitana i jego grupy... ![]() Oboje zamieszkiwali Moonlight Falls - rodzime miasto Feitana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Feitan cwiczyl swoja kondycje, nie lenil sie jak pozostali zlodzieje. ![]() Sheria lubila spiewac i tanczyc - uspokajala sie w ten sposob i zapominala o troskach i problemach. ![]() Sheria robila sobie sama obiady, chociaz w domu byl lokaj i umarla sprzataczka. ![]() Czesto dziewczyna miala koszmary w tym ponurym domu. ![]() Feitan, jak to Feitan, łaził tam i ówdzie myslal do kogo by sie wkrasc. ![]() ![]() Kiedy tylko dostaje zlecenie od Szefa, biegnie nie przejmujac sie kompletnie niczym. ![]() Tutaj odwiedzil kochanych sasiadow i postanowil cos podwedzic... ![]() Te miny "Ale ja nic nie zrobilem..." normalnie klada na kolana ;p ![]() To juz widzieliscie - Feitan jedzie do roboty w swoim fraku ![]() ![]() Sheria ma zakaz wychodzenia sama na dwor i zajmuje sie domem. ![]() I takie tam zdjecie Sheri w parku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|