Cytat:
Napisał Caesum
I ogólnie na koniec gratuluję świetnych simów. Nie wiem, jak ty to robisz, ale każdy z nich jest taki unikalny i charakterystyczny. Naprawdę dobra robota. 
|
Otwieram warsztat i samo idzie

Najczęściej efekt końcowy jest całkowicie odwrotny od tego, jaki mam w głowie na początku: z blondynki robi się brunetka, ze spokojnego plastika - zadziora, z sukienki spodnie itd... Prawdę mówiąc, nigdy tak do końca nie wiem, co powstanie xD Cieszę się, że się spodobało
Cytat:
Napisał Diana
Jej, Ruth jest przepiękna!  Tak uroczo wyszła na drugim zdjęciu! :3  Śliczna twarz, te włosy do niej bardzo pasują. 
Aurora też cudowna. To przebarwienie na twarzy daje całkiem fajny efekt. 
|
Dzięki

Nie wiedziałam, czy przyjmie się ta skaza na twarzy, ale ileż można patrzeć na ideały
Cytat:
Napisał Xillei
Ruth jest absolutnie GENIALNA. Widziałam ją już wcześniej na Tumblrze i od tej pory moja dusza będzie na wieki rozpaczać z powodu tej fryzurki (dopóki ktoś litościwy jej nie zrobi), tak bardzo ją chcę... Kazałabym Opaque ściąć włosy. Przynajmniej do jednej sesji. 
|
A fryzurka jest dostępna do TS3
-> TUTAJ <- Wystarczy dodać grzywkę

Nie wiem, jak wyglądają dodatki do trójki, ja mam ją w akcesoriach (najlepiej oczywiście wygląda to na ciemnych włosach, bo "gubią się" wszelkie niedoskonałości, odstające kosmyki itd.).
Wielkie dzięki za komentarze!