Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.01.2014, 20:56   #1
Xillei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By... me ;)

Ruth jest absolutnie GENIALNA. Widziałam ją już wcześniej na Tumblrze i od tej pory moja dusza będzie na wieki rozpaczać z powodu tej fryzurki (dopóki ktoś litościwy jej nie zrobi), tak bardzo ją chcę... Kazałabym Opaque ściąć włosy. Przynajmniej do jednej sesji.
Xillei jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.01.2014, 21:21   #2
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
I ogólnie na koniec gratuluję świetnych simów. Nie wiem, jak ty to robisz, ale każdy z nich jest taki unikalny i charakterystyczny. Naprawdę dobra robota.
Otwieram warsztat i samo idzie Najczęściej efekt końcowy jest całkowicie odwrotny od tego, jaki mam w głowie na początku: z blondynki robi się brunetka, ze spokojnego plastika - zadziora, z sukienki spodnie itd... Prawdę mówiąc, nigdy tak do końca nie wiem, co powstanie xD Cieszę się, że się spodobało

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Jej, Ruth jest przepiękna! Tak uroczo wyszła na drugim zdjęciu! :3 Śliczna twarz, te włosy do niej bardzo pasują.
Aurora też cudowna. To przebarwienie na twarzy daje całkiem fajny efekt.
Dzięki Nie wiedziałam, czy przyjmie się ta skaza na twarzy, ale ileż można patrzeć na ideały

Cytat:
Napisał Xillei Zobacz post
Ruth jest absolutnie GENIALNA. Widziałam ją już wcześniej na Tumblrze i od tej pory moja dusza będzie na wieki rozpaczać z powodu tej fryzurki (dopóki ktoś litościwy jej nie zrobi), tak bardzo ją chcę... Kazałabym Opaque ściąć włosy. Przynajmniej do jednej sesji.
A fryzurka jest dostępna do TS3 -> TUTAJ <- Wystarczy dodać grzywkę Nie wiem, jak wyglądają dodatki do trójki, ja mam ją w akcesoriach (najlepiej oczywiście wygląda to na ciemnych włosach, bo "gubią się" wszelkie niedoskonałości, odstające kosmyki itd.).

Wielkie dzięki za komentarze!
Malin jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości)

Zasady Postowania