Miałam skomentować zaraz po przeczytaniu, ale nie miałam weny i później zapomniałam. Wiem, że to żadna wymówka itp. alee
Po pierwsze, gdybym była Miną, Gustawem lub Tobiaszem i Sylwan przyszedłby do mojego domu... Wykopałabym go bez słowa, w ogóle pobiła i najlepiej powiedziała, że ma się nie pokazywać.

Co on sobie myśli wracać po tylu latach i szukać przebaczenia. Anika też jest denerwująca. To taka typowa babcia, która zawsze wie lepiej. Rozumiem, że to jej syn i w ogóle, ale bez przesady. Jak chciała się z nim spotkać to mogła do jakiejś kawiarni go zaprosić. Mogłaby pomyśleć czy Mina i reszta wesołej ekipy by tego chciała.

Więc mam nadzieje, że w następnym odcinku <o ile go wstawisz ;p> Sylwan dostanie po dupie, Anika też trochę, kubeł zimnej wody by się jej przydał.
Edit: Dobra, teraz widzę, że nigdzie ni ejest napisane, że to Sylwan, haha. Jednak w razie, gdyby to był on to moje zdanie znasz. xDDD
Co do tego komentowania to coś w tym jest. To znaczy już od dawna tutaj wieje pustkami. Tak samo jest z działem TS3, mimo, że kiedyś był to najbardziej oblegany dział. Mam nadzieje, że nie zniechęcisz się tak bardzo i wstawisz tutaj coś kiedyś, bo masz naprawdę ciekawe rodziny, lekko się to czyta i zdjęcia są ładnie wykonane.