View Single Post
stare 06.02.2014, 17:58   #9
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18
Domyślnie Odp: Zadanie Czwarte - Głosowanie

Poczekajcie... mam dla Was sprostowanie. Mogę przepraszać za to godzinami. Wiem, że straciliście do mnie zaufanie. Nie to było moim celem, naprawdę. Przez cholerne roztargnienie źle podliczyłam głosy. Nie wiem jak to się stało, nie chciałam tego. Nigdy nie faworyzowałam, nigdy nie odejmowałam punktów. Naprawdę nie wiem, jak mogło się to zdarzyć. Tego po prostu nie idzie wytłumaczyć. Przepraszam Was najmocniej, jest mi strasznie głupio z tego powodu. W tej edycji było już tyle błędów z mojej strony, wiem o tym. Cztery Żywioły mnie przerosły, o tym też wiem. Przepraszam za to nieporozumienie. I dziękuję Altairowi za zwrócenie uwagi. Podam teraz właściwe wyniki głosowania i właściwie konkurs się kończy. Tak jak jest. Wiem też, że różnica w przypadku Ognia jest ogromna. Przepraszam, naprawdę Was przepraszam. Źle naliczyłam głosy (wszystko przez pośpiech i potrzebuję mocniejszych okularów, gdyż 2, 3 i 4 wygląda dla mnie tak samo). Przepraszam i mimo wszystko dziękuję. Nauczka na całe życie.

Praca nr 1 (powietrze) - 1 głos
Praca nr 2 (ziemia) - 4 głosy
Praca nr 3 (ogień) - 6 głosów
Praca nr 4 (woda) - 6 głosów

PIERWSZE MIEJSCE

Woda- 4 punkty

PIERWSZE MIEJSCE

Ogień - 4 punkty

DRUGIE MIEJSCE

Ziemia- 3 punkty

TRZECIE MIEJSCE

Powietrze - 1 punkt

Zwycięzcą tegorocznej edycji CŻ jest drużyna Ognia. Gratuluję i przepraszam. Zgłoście się do kogoś z adminów po rangi. Jutro zabiorę Wam kolory i dostęp do działów.
Charionette jest offline