![]() |
#11 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 18
|
![]()
Poczekajcie... mam dla Was sprostowanie. Mogê przepraszaæ za to godzinami. Wiem, ¿e stracili¶cie do mnie zaufanie. Nie to by³o moim celem, naprawdê. Przez cholerne roztargnienie ¼le podliczy³am g³osy. Nie wiem jak to siê sta³o, nie chcia³am tego. Nigdy nie faworyzowa³am, nigdy nie odejmowa³am punktów. Naprawdê nie wiem, jak mog³o siê to zdarzyæ. Tego po prostu nie idzie wyt³umaczyæ. Przepraszam Was najmocniej, jest mi strasznie g³upio z tego powodu. W tej edycji by³o ju¿ tyle b³êdów z mojej strony, wiem o tym. Cztery ¯ywio³y mnie przeros³y, o tym te¿ wiem. Przepraszam za to nieporozumienie. I dziêkujê Altairowi za zwrócenie uwagi. Podam teraz w³a¶ciwe wyniki g³osowania i w³a¶ciwie konkurs siê koñczy. Tak jak jest. Wiem te¿, ¿e ró¿nica w przypadku Ognia jest ogromna. Przepraszam, naprawdê Was przepraszam. ¬le naliczy³am g³osy (wszystko przez po¶piech i potrzebujê mocniejszych okularów, gdy¿ 2, 3 i 4 wygl±da dla mnie tak samo). Przepraszam i mimo wszystko dziêkujê. Nauczka na ca³e ¿ycie.
Praca nr 1 (powietrze) - 1 g³os Praca nr 2 (ziemia) - 4 g³osy Praca nr 3 (ogieñ) - 6 g³osów Praca nr 4 (woda) - 6 g³osów PIERWSZE MIEJSCE Woda- 4 punkty PIERWSZE MIEJSCE Ogieñ - 4 punkty DRUGIE MIEJSCE Ziemia- 3 punkty TRZECIE MIEJSCE Powietrze - 1 punkt Zwyciêzc± tegorocznej edycji C¯ jest dru¿yna Ognia. Gratulujê i przepraszam. Zg³o¶cie siê do kogo¶ z adminów po rangi. Jutro zabiorê Wam kolory i dostêp do dzia³ów. |
![]() |
|
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|