Ludzie, ale macie problemy tutaj...
- czas nominacji jest za długi, ale nie widzę powodu, żeby wywoływać kolejną bezsensowną awanturę, która i tak do niczego nie doprowadzi, a tylko pozostawi niesmak i następne FA nie będą kojarzyć się z fajną zabawą, tylko właśnie z tą głupią kłótnią;
- skoro ktoś stwierdził, że ranga obraża jego uczucia religijne, to zapewne obraża, pogódźcie się z tym; mi osobiście nie przeszkadzała, jednak jeżeli jest ktoś, komu przeszkadzała, to należy to uszanować. Wiem, że to modne i cool czepiać się "katoli", ale może pomyślicie czasem, że tam po drugiej stronie monitora siedzi normalny człowiek? I nie, to nie jest "ból dupy", jeśli ktoś reaguje na coś, co go, bezpośrednio bądź pośrednio, obraża. Nikt nie prosi, żebyście rozumieli taki rzeczy, po prostu je uszanujcie

Caesum, nie wiem doprawdy, co ma do tego słowo "Pipa"; o ile mi wiadomo to nie ma jeszcze takiej religii, w której obiektem kultu są pipy
Cytat:
a to imię tak naprawdę, takie brazylijskie
|
hahahahaha, to mnie rozwaliło xDDD!
no, ale żeby nie było, nie mam "bólu dupy" i tylko wyraziłem swoje zdanie, które w tym przypadku jest inne niż Wasze

nieczęsto mi się zdarza zgadzać z adminami, ale tym razem mam dokładnie takie samo zdanie xD