|
|
#11 | |
|
Reputacja: 14
|
Ludzie, ale macie problemy tutaj...
- czas nominacji jest za długi, ale nie widzę powodu, żeby wywoływać kolejn± bezsensown± awanturę, która i tak do niczego nie doprowadzi, a tylko pozostawi niesmak i następne FA nie będ± kojarzyć się z fajn± zabaw±, tylko wła¶nie z t± głupi± kłótni±; - skoro kto¶ stwierdził, że ranga obraża jego uczucia religijne, to zapewne obraża, pogódĽcie się z tym; mi osobi¶cie nie przeszkadzała, jednak jeżeli jest kto¶, komu przeszkadzała, to należy to uszanować. Wiem, że to modne i cool czepiać się "katoli", ale może pomy¶licie czasem, że tam po drugiej stronie monitora siedzi normalny człowiek? I nie, to nie jest "ból dupy", je¶li kto¶ reaguje na co¶, co go, bezpo¶rednio b±dĽ po¶rednio, obraża. Nikt nie prosi, żeby¶cie rozumieli taki rzeczy, po prostu je uszanujcie Caesum, nie wiem doprawdy, co ma do tego słowo "Pipa"; o ile mi wiadomo to nie ma jeszcze takiej religii, w której obiektem kultu s± pipy ![]() Cytat:
no, ale żeby nie było, nie mam "bólu dupy" i tylko wyraziłem swoje zdanie, które w tym przypadku jest inne niż Wasze nieczęsto mi się zdarza zgadzać z adminami, ale tym razem mam dokładnie takie samo zdanie xD
|
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|