Cytat:
Napisał Lubie
do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa św. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.
|
Lubie, zawsze miałam Cię za osobę inteligentną, więc proszę, nie wmawiaj mi, że Ty tak serio i nie widzisz różnicy w tym przypadku - między opisem sytuacji, a nazwą osoby świętej.
Jestem jak najbardziej za usunięciem tej rangi. Byłam zniesmaczona, gdy ją zobaczyłam. Nie ja ją zgłosiłam, ale zastanawiam się, czy nie zrobiłabym tego z czasem, bo mi najzwyczajniej w świecie przeszkadzała. Od dawna już nie chodzę do kościoła, ale wychowano mnie w wierze katolickiej i szacunku do tego, co dla innych jest przedmiotem kultu. Nazywanie siebie "Matką Boską" jest dla mnie nie na miejscu i koniec. Możecie to nazwać bólem dupy, czy czego tam chcecie, wisi mi to i powiewa. To jest forum publiczne, wchodzą tu różni ludzie, różnych wyznań, trzeba uszanować każdego z nich. Jeżeli komuś to przeszkadza, to trzeba to wziąć pod uwagę, a nie to roztrząsać i robić z tego jakiś straszliwy problem.
Obrażanie czy lekceważenie różnych wyznań w dzisiejszych czasach może i jest modne, ale zdecydowanie nie jest ani fajne, ani zabawne, ani w ogóle żadne. I na pewno nikomu nie imponuje.
btw. Laseczka, pod Twoim postem podpisuję się obiema rękami.
edit:
Cytat:
Jeżeli komuś nie pasowała ranga Matka Boska to wypierpapier, albo niech się na nią nie patrzy, no bez jaj.
|
Altair, tym zdaniem dałeś popis swojej inteligencji. Wróć do przedszkola, BŁAGAM.