View Single Post
stare 08.02.2014, 12:01   #318
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
Napisał Lubie Zobacz post
do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa św. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.
Lubie, zawsze miałam Cię za osobę inteligentną, więc proszę, nie wmawiaj mi, że Ty tak serio i nie widzisz różnicy w tym przypadku - między opisem sytuacji, a nazwą osoby świętej.

Jestem jak najbardziej za usunięciem tej rangi. Byłam zniesmaczona, gdy ją zobaczyłam. Nie ja ją zgłosiłam, ale zastanawiam się, czy nie zrobiłabym tego z czasem, bo mi najzwyczajniej w świecie przeszkadzała. Od dawna już nie chodzę do kościoła, ale wychowano mnie w wierze katolickiej i szacunku do tego, co dla innych jest przedmiotem kultu. Nazywanie siebie "Matką Boską" jest dla mnie nie na miejscu i koniec. Możecie to nazwać bólem dupy, czy czego tam chcecie, wisi mi to i powiewa. To jest forum publiczne, wchodzą tu różni ludzie, różnych wyznań, trzeba uszanować każdego z nich. Jeżeli komuś to przeszkadza, to trzeba to wziąć pod uwagę, a nie to roztrząsać i robić z tego jakiś straszliwy problem.

Obrażanie czy lekceważenie różnych wyznań w dzisiejszych czasach może i jest modne, ale zdecydowanie nie jest ani fajne, ani zabawne, ani w ogóle żadne. I na pewno nikomu nie imponuje.

btw. Laseczka, pod Twoim postem podpisuję się obiema rękami.

edit:
Cytat:
Jeżeli komuś nie pasowała ranga Matka Boska to wypierpapier, albo niech się na nią nie patrzy, no bez jaj.
Altair, tym zdaniem dałeś popis swojej inteligencji. Wróć do przedszkola, BŁAGAM.
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem