![]() |
#301 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ok to jezeli juz skonczylismy temat FA i koloru Kennyego, mam sprawe
co jest kurde kontrowersyjneg w randze "Matka Boska" wytłumaczy mi ktoś, bo nie rozumiem. (jak wytlumaczy to znikam na dzisiaj) moim zdaniem jest to ranga taka jak inna, sooo.
|
![]() |
#302 |
Reputacja: 23
|
![]()
ciekawi mnie to :< przecież mogłam wziąć rangę Jezus, a to imię tak naprawdę, takie brazylijskie i też by było kontrowersyjne? Może mam synka Boska i chciałam jakoś rangą nawiązać, ehh..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Naczelny Grafik
|
![]()
w takim razie jutro zamiast grac w simsy zaczynam szperac po forum i bede reportowac kazdego posta ze slowem "jezus" "bog" "boziu" poniewaz "to obraza moje uczucia religijne"
powiem tylko tyle, ze ta osoba ma wielki bol dupy (sory, taka prawda) i po prostu sie czepia o byle kupe. EDIT: jak by ktos nie zauwazyl, post zawiera sarkazm w pierwszej czesci
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 07.02.2014 - 22:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Akurat w neutralności religijnej nie ma nic dziwnego, jest to częste zarówno w internetach jak i w normalnym życiu.
Chociaż zastanawia mnie jakie jest stanowisko administracji w kwestii kontrowersyjnych tematów tudzież opowiadań/fotostory. Dobre to? Złe? Może być, ale z ostrzeżeniem? No i kolejna sprawa - czy aby Pipa Ciemności nie jest nieodpowiednia na naszym pięknym forum? Zważywszy szczególnie na młodych, niewinnych użytkowników, jacy tutaj postują. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Lubie i Trauma - może Wam się wydawać bardzo śmieszne, że kogoś razi ranga Matka Boska, ale sądzę, że też chcielibyście zareagować, gdyby ktoś sobie ponadawał rangi, które by Was obrażały.
Widocznie dla tej osoby postać Matki Boskiej jest ważna, dlatego wypadałoby to uszanować. Dlatego usunęłam Wasze posty. Bo to nie jest fair wyśmiewać się z kogoś, kto jest katolikiem. Ostatnio edytowane przez Björk : 08.02.2014 - 02:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Ludzie, ale macie problemy tutaj...
- czas nominacji jest za długi, ale nie widzę powodu, żeby wywoływać kolejną bezsensowną awanturę, która i tak do niczego nie doprowadzi, a tylko pozostawi niesmak i następne FA nie będą kojarzyć się z fajną zabawą, tylko właśnie z tą głupią kłótnią; - skoro ktoś stwierdził, że ranga obraża jego uczucia religijne, to zapewne obraża, pogódźcie się z tym; mi osobiście nie przeszkadzała, jednak jeżeli jest ktoś, komu przeszkadzała, to należy to uszanować. Wiem, że to modne i cool czepiać się "katoli", ale może pomyślicie czasem, że tam po drugiej stronie monitora siedzi normalny człowiek? I nie, to nie jest "ból dupy", jeśli ktoś reaguje na coś, co go, bezpośrednio bądź pośrednio, obraża. Nikt nie prosi, żebyście rozumieli taki rzeczy, po prostu je uszanujcie ![]() ![]() Cytat:
no, ale żeby nie było, nie mam "bólu dupy" i tylko wyraziłem swoje zdanie, które w tym przypadku jest inne niż Wasze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Dół - wszyscy wiemy, że pragniesz tej rangi, więc nie gadaj. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 08.02.2014 - 09:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Reputacja: 14
|
![]()
Napisałeś o tym przy okazji tego tematu, więc wyszedłem z oczywistego założenia, że cały czas odnosisz się do uczuć religijnych
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Naczelny Grafik
|
![]()
bjork warn warnem, ale moglas zostawic przynajmniej czesc z apokalipsa.
(pozwolisz, ze ja tu go przypomne, bo chyba nie wazyscy go przeczytali, a w nim "nie obrażałem" nikogo) do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa św. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.02.2014 - 11:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|