|
![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
bjork warn warnem, ale moglas zostawic przynajmniej czesc z apokalipsa.
(pozwolisz, ze ja tu go przypomne, bo chyba nie wazyscy go przeczytali, a w nim "nie obrażałem" nikogo) do rangi "Matka Boska" osoba przyczepila sie od razu, dzien po ustawieniu, ale pragne zauwazyc, ze do nicku administratorki, Apokalipsa (pragne przypomniec, ze w Biblii jest ksiega "Apokalipsa ¶w. Jana"), ktory jest już X lat (odkad pamietam) nikt sie nie przyczepił. Dziwne, noale co na ten tenat poradze.
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.02.2014 - 11:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Archeolog Renesansu
Sk±d: Gliwice
Reputacja: 74
|
![]()
Naprawdę Bjorka, byle nastoletni ciarach nie jest dla mnie na tyle ważn± person±, że byłby w stanie mnie obrazić, nawet jakby sobie waln±ł rangę na różowo "M'in Gorad to tania szmata". Nie wiedziałam, że przytoczenie szatanowego avatara w postaci zombie-Jezusa z odsłoniętym kawałkiem mózgu jest obraĽliwe
![]() administracja własnymi rencyma ustawiła t± jakże obraĽliw± rangę, a potem zmieniła? Znaczy wedle administracji nie była obraĽliwa, póki jaki¶ user nie zacz±ł miauczeć, jak go to ugodziło? Mamusiu, bo się poszczam. Dobra, idę bo jestem be i niedobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Sk±d: moje własne Idaho
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Jestem jak najbardziej za usunięciem tej rangi. Byłam zniesmaczona, gdy j± zobaczyłam. Nie ja j± zgłosiłam, ale zastanawiam się, czy nie zrobiłabym tego z czasem, bo mi najzwyczajniej w ¶wiecie przeszkadzała. Od dawna już nie chodzę do ko¶cioła, ale wychowano mnie w wierze katolickiej i szacunku do tego, co dla innych jest przedmiotem kultu. Nazywanie siebie "Matk± Bosk±" jest dla mnie nie na miejscu i koniec. Możecie to nazwać bólem dupy, czy czego tam chcecie, wisi mi to i powiewa. To jest forum publiczne, wchodz± tu różni ludzie, różnych wyznań, trzeba uszanować każdego z nich. Jeżeli komu¶ to przeszkadza, to trzeba to wzi±ć pod uwagę, a nie to roztrz±sać i robić z tego jaki¶ straszliwy problem. Obrażanie czy lekceważenie różnych wyznań w dzisiejszych czasach może i jest modne, ale zdecydowanie nie jest ani fajne, ani zabawne, ani w ogóle żadne. I na pewno nikomu nie imponuje. btw. Laseczka, pod Twoim postem podpisuję się obiema rękami. edit: Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 go¶ci) | |
|
|