View Single Post
stare 08.02.2014, 12:39   #8
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
może wszyscy ustawmy sobie rangi Allah, Jahwe, św. Józef, Jan Paweł II, Eminentissimo Dziwisz, Papa Franscesco, będzie super
Papa Francesco mnie rozwaliło xDDD
Nie no ogólnie rozumiem, że Matka Boska <w sensie takiego kolesia Boska> nie przejdzie ;__; I motyk dobrze mówi, że się zgodziłam na to, żeby jak coś to zmienić. Dziwi mnie to trochę, Caesum dobrze powiedział - Pipa ciemności też może obrażać, a tutaj nikt sie nie sprzeciwi. No dla mnie pipa to obraźliwe słowo, uraża mnie jako kobiete.
Laseczko - z tym Jezusem to prawda jest, sorry ale takie imie jest i może ja jestem Jezusem? (czyt. hezus xD) Ciekawe czy komuś przeszkadza takie imię, hem... No ne nie ważne, będę Bosa, mam nadzieje ze nikogo to nie obraża :< szkoda tylko, ze ranga Matka Bo*** i Matka Bos*a nie przeszły. ;D I spoko, ze to komuś obraża uczucia religijne, ale nadal twierdze ze to jest pospolity b** d*** (cenzura zeby warna nie wyłapać..)

Zresztą sorry motyk - ale nawet ty mi napisałeś na pw, ze to ból dupy, wiec nie wiem czemu admini teraz rozdają warny za takie stwierdzenia.
Laseczko - nie oklamujmy się, ale serio bronisz swojej rangi. ;p
Apocalypsa - szczerze nie skojarzyl mi sie nigdy twoj nick z ta nazwa ksiegi, ale teraz juz mi sie kojarzy. Co mogę z tym zrobić? ...

Ostatnio edytowane przez La Tortura : 08.02.2014 - 12:41
La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem