View Single Post
stare 16.02.2014, 19:13   #14
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: High Street 367

Dziękuję za komentarze

@Libby - tak, obiekty z parcel publicznych (czyli np. stoiska sklepowe) działają normalnie, można ich używać, mają swoich NPC (co zresztą widać na fotkach). Minus jest tylko taki, że na parcelę nie będą przychodziły simy z otoczenia tylko po to żeby tych obiektów publicznych użyć. Będą to robili tylko mieszkańcy apartamentu, ich goście i nasi simowie jeśli im rozkażemy. Generalnie to nie zauważyłem, żeby którykolwiek z NPC (czy to mieszkaniec czy gość) używał tych obiektów, ale są one w pełni funkcjonalne, więc jak nam się nie chce gotować to możemy sobie sima do restauracji na parterze wysłać na przykład

W sumie na tej parceli nie ma znowu tak wiele CC, oprócz okien, drzwi, pokryć ścian i podłóg i elementów dekoracyjnych. Reszta to recolory maxisowych obiektów. Tylko nigdy nie wrzucałem żadnej parceli do pobrania, więc nie wiem jak się do tego zabrać tak naprawdę... Tym bardziej, że wiele dodatków ściągam razem z domami, więc nie mam pojęcia skąd są.

I mam już pomysł na kolejny projekt :3 Nawet zacząłem już go robić, ale komputer mi się zresetował przez jakieś aktualizacje i wszystko straciłem -,-. Ale już wiem jak to ma wyglądać

Ostatnio edytowane przez Shiver : 16.02.2014 - 19:27
Shiver jest offline