![]() |
#14 |
Reputacja: 21
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() @Libby - tak, obiekty z parcel publicznych (czyli np. stoiska sklepowe) działają normalnie, można ich używać, mają swoich NPC (co zresztą widać na fotkach). Minus jest tylko taki, że na parcelę nie będą przychodziły simy z otoczenia tylko po to żeby tych obiektów publicznych użyć. Będą to robili tylko mieszkańcy apartamentu, ich goście i nasi simowie jeśli im rozkażemy. Generalnie to nie zauważyłem, żeby którykolwiek z NPC (czy to mieszkaniec czy gość) używał tych obiektów, ale są one w pełni funkcjonalne, więc jak nam się nie chce gotować to możemy sobie sima do restauracji na parterze wysłać na przykład ![]() W sumie na tej parceli nie ma znowu tak wiele CC, oprócz okien, drzwi, pokryć ścian i podłóg i elementów dekoracyjnych. Reszta to recolory maxisowych obiektów. Tylko nigdy nie wrzucałem żadnej parceli do pobrania, więc nie wiem jak się do tego zabrać tak naprawdę... ![]() I mam już pomysł na kolejny projekt :3 Nawet zacząłem już go robić, ale komputer mi się zresetował przez jakieś aktualizacje i wszystko straciłem -,-. Ale już wiem jak to ma wyglądać ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 16.02.2014 - 19:27 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|