View Single Post
stare 14.05.2014, 18:21   #11
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Jeśli pan Ryan tworzył siebie w TS4, to znaczy, że nie ma tam zarostu... Albo jest zarezerwowany dla kobiet
I te cechy charakteru, szczególnie "genius" oznaczony ikonką modelu atomu w sześciokącie foremnym aka cykloheksanie
Przekonali mnie tym.

"Home, sweet home"?!
Bella ma mega nienaturalną figurę...

Ostatnie kilka sekund - nowe animacje! JEST NADZIEJA.

Anie - w TS2 w dodatku Czas Wolny też było coś takiego z aspiracjami (dla niewtajemniczonych - jeśli wybrało się jako główną aspirację np. "Popularność" to w grze za tzw. punkty szczęścia życiowego (na starcie 4) można było wybrać dodatkowe "ułatwienia" dla tej aspiracji, np. rozmowa przez telefon z trzema simami równocześnie albo zwiększone prawdopodobieństwo odwiedzin kolegów z pracy albo ze szkoły )

Ehehe, drugi filmik z CAS,a o rozgrywce dalej niewiele wiadomo... Simsy to nie tylko WYMODELOWANIE (!) sima i zbudowanie mu fajnej chałupy, przynajmniej dla mnie. Po to tworzę simów i buduję im domy, żeby mieć postacie i tło do historyjki, którą sobie wymyśliłam. Na temat samego życia - głównej rozgrywki - nadal nie wiadomo prawie nic... Nikt też nie kwapi się do tego, żeby pokazać grę pełnoprawną, simową rodziną. Fajnie - avatary guru będą się ze sobą integrować, ale to mnie nie zadowala!

O dziwo są też rzeczy, które mi się podobają, np. dużo ciuchów (stylówki 33) Przedstawienie suwaków jako czasochłonnych też im się udało Ale w TS3 w sumie mało co działa szybko
Niestety, twórcy są tak zachwyceni tą grą, że włosów już nie zmienią Przydałyby się też kolory pooklet dla włosów... Swoją droga szkoda, że zabrali ten system (CAST[*]) z TS3

No ale dobra, lubię budować domki w simsach, więc nie mogę się doczekać kolejnego filmiku

Ostatnio edytowane przez Liv : 14.05.2014 - 18:30
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.