![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jeśli pan Ryan tworzył siebie w TS4, to znaczy, że nie ma tam zarostu... Albo jest zarezerwowany dla kobiet
![]() I te cechy charakteru, szczególnie "genius" oznaczony ikonką modelu atomu w sześciokącie foremnym aka cykloheksanie ![]() Przekonali mnie tym. "Home, sweet home"?! ![]() Bella ma mega nienaturalną figurę... Ostatnie kilka sekund - nowe animacje! JEST NADZIEJA. Anie - w TS2 w dodatku Czas Wolny też było coś takiego z aspiracjami ![]() ![]() Ehehe, drugi filmik z CAS,a o rozgrywce dalej niewiele wiadomo... Simsy to nie tylko WYMODELOWANIE (!) sima i zbudowanie mu fajnej chałupy, przynajmniej dla mnie. Po to tworzę simów i buduję im domy, żeby mieć postacie i tło do historyjki, którą sobie wymyśliłam. Na temat samego życia - głównej rozgrywki - nadal nie wiadomo prawie nic... Nikt też nie kwapi się do tego, żeby pokazać grę pełnoprawną, simową rodziną. Fajnie - avatary guru będą się ze sobą integrować, ale to mnie nie zadowala! O dziwo są też rzeczy, które mi się podobają, np. dużo ciuchów ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, twórcy są tak zachwyceni tą grą, że włosów już nie zmienią ![]() ![]() No ale dobra, lubię budować domki w simsach, więc nie mogę się doczekać kolejnego filmiku ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 14.05.2014 - 18:30 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 57 (0 użytkownik(ów) i 57 gości) | |
|
|