20.06.2014, 12:02

| 

| 

| 

Admin Emeryt Admin Kumpel 

Reputacja: 18 

| 

Odp: FTS Newsletter 24 [26]

Czarnuch2323 – Juliet –            Bardzo pozytywna zmiana. Nowy nick pięknie brzmi, a na dodatek jest oryginalny. Pozostaje tylko zapytać: "Juliet, gdzie Twój Romeo?" 
Cytrynowa Wiśnia – Ktoś –          Wciąż mam sentyment do poprzedniego nicka, ale ten nowy jest zaskakujący i oryginalny. Dobra zmiana! 
Flo - orka Helena –         Orki są złymi, pingwinożernymi stworzeniami, ale jak tu nie ufać orce o wdzięcznym imieniu "Helena"?! 
Xou. - Owl Finch –         Nowy login jest lepszy od poprzedniego, ale warto zaznaczyć, że pierwszy nie należy do forumowej czołówki. W każdym razie zmiana wyszła na plus. 
Apocalypsa - Rainbow Dash –       – Ach, jak miło… Apokalipsa przeminęła, jesteśmy uratowani. Ale ja tam lubię dreszczyk emocji i średnio przemawia do mnie wizja patatajania  w stronę „tęczowego myślnika” 
Fallen – wieloryb –       Poprzedni nick prezentował się znacznie lepiej. Wieloryb to jednak wielki ssak budzący w ludziach grozę. 
Lubie - krewetka –        Przyzwyczaiłam się już do Lubisia, jednak nowy nick nie prezentuje się aż tak źle. Pozostanę neutralna.  
.error – shezza –      - poprzedni nick był lepszy. Miałaś go tak długo, że stał się rozpoznawalny. Nowy nick jest dość pospolity. 
Cholerny Vlad – Paka –     Dla mnie oba nicki, przed i po przemianie, nie należą do tych najlepszych. 
Senoy – alegoria –    Jakoś zmiana mi nie przypadła do gustu... Poprzedni nick był o wiele lepszy. 

BONUS!!!  
Mroczny Pan Skromności-LaseeeeczkaXD145643 -           Sam sobie tego piwa nawarzyłeś!   Oddając swojego nowego nicka w ręce użytkowników wpadłeś w pułapkę zastawioną przez forumowych trollów   I odwaga, aby to uczynić zasługuje na najwyższą ocenę   
Nareszcie pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Teraz wiemy, że Mrok i Skromność, pod którymi się ukrywałeś to zwykłe kłamstwo. Tak naprawdę jesteś...13-letnią kobietą! Dziękujemy za odkrycie prawdy. 

Charionette & Everlasting 

| 

| 

|