|
|
#3 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Czarnuch2323 – Juliet – ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo pozytywna zmiana. Nowy nick pięknie brzmi, a na dodatek jest oryginalny. Pozostaje tylko zapytać: "Juliet, gdzie Twój Romeo?"Cytrynowa Wiśnia – Ktoś – ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wciąż mam sentyment do poprzedniego nicka, ale ten nowy jest zaskakujący i oryginalny. Dobra zmiana!Flo - orka Helena – ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orki są złymi, pingwinożernymi stworzeniami, ale jak tu nie ufać orce o wdzięcznym imieniu "Helena"?!Xou. - Owl Finch – ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nowy login jest lepszy od poprzedniego, ale warto zaznaczyć, że pierwszy nie należy do forumowej czołówki. W każdym razie zmiana wyszła na plus.Apocalypsa - Rainbow Dash – ![]() ![]() ![]() ![]() – Ach, jak miło… Apokalipsa przeminęła, jesteśmy uratowani. Ale ja tam lubię dreszczyk emocji i średnio przemawia do mnie wizja patatajania w stronę „tęczowego myślnika”Fallen – wieloryb – ![]() ![]() ![]() ![]() Poprzedni nick prezentował się znacznie lepiej. Wieloryb to jednak wielki ssak budzący w ludziach grozę.Lubie - krewetka – ![]() ![]() ![]() ![]() Przyzwyczaiłam się już do Lubisia, jednak nowy nick nie prezentuje się aż tak źle. Pozostanę neutralna. .error – shezza – ![]() ![]() ![]() - poprzedni nick był lepszy. Miałaś go tak długo, że stał się rozpoznawalny. Nowy nick jest dość pospolity.Cholerny Vlad – Paka – ![]() ![]() Dla mnie oba nicki, przed i po przemianie, nie należą do tych najlepszych.Senoy – alegoria – ![]() Jakoś zmiana mi nie przypadła do gustu... Poprzedni nick był o wiele lepszy.BONUS!!! Mroczny Pan Skromności-LaseeeeczkaXD145643 - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sam sobie tego piwa nawarzyłeś! Oddając swojego nowego nicka w ręce użytkowników wpadłeś w pułapkę zastawioną przez forumowych trollów I odwaga, aby to uczynić zasługuje na najwyższą ocenę ![]() Nareszcie pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Teraz wiemy, że Mrok i Skromność, pod którymi się ukrywałeś to zwykłe kłamstwo. Tak naprawdę jesteś...13-letnią kobietą! Dziękujemy za odkrycie prawdy. Charionette & Everlasting
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|