Cytat:
Napisał Absolem
Przede wszystkim nie chcę, żebyś pisała do mnie w ten sposób bo wyrażam swoje zdanie, a Ty usilnie próbujesz wszystkim wmówić, że gra jest świetna i nie powinniśmy narzekać.
|
W ogóle chyba nie rozumiesz sensu moich wypowiedzi. Nikomu nie narzucam swojego zdania, bo nie mam w tym żadnego celu. Jest mi kompletnie obojętne czy Ty, czy ktokolwiek inny grę kupi czy nie, więc nie mam potrzeby "wmawiać" komukolwiek czegokolwiek.
To, że nie chce mi się na Twoje życzenie tracić czasu na wypisywanie tego co już było pisane w tym temacie i w temacie z newsami, to chyba nie zbrodnia, prawda?
A może masz na myśli to, że nie poddaję się ogólnej rozpaczy z powodu braku basenów i małych dzieci w podstawie? Jeśli tak, to przyznaję się
Nevada byłam zaskoczona tak samo jak wszyscy brakami w podstawie, pisałam nawet, że też wolałabym, żeby to wszystko było, ale do zażenowania mi bardzo daleko. Zaczęli doić z Nas ile się da od dnia wydania TS3 i być może wszystkie uczucia dziś towarzyszące większości osób, mi towarzyszyły wtedy, a dziś mnie to po prostu nie zaskoczyło i nie zdziwiło. Każdy dodatek okrojony był z obiektów do granic możliwości (poprawiło się chyba dopiero przy NzTŚ), a mnóstwo obiektów pakowali do Store i kazali sobie za nie dodatkowo płacić. W podstawie czwórki ma podobno być więcej obiektów i mam nadzieję, że to prawda.
Co do rozgrywki nie wiemy jeszcze jaka będzie, bo jej nam nie pokazali. Jak pokażą i nie będzie mi się podobała, to wierz mi, że nie wydam na tą grę ciężko zarobionych pieniędzy

----------------------------------
W TS4 będzie kariera komika.
I jest nowy awatar:
http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...bf757851e4.jpg