![]() |
#11 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
To, że nie chce mi się na Twoje życzenie tracić czasu na wypisywanie tego co już było pisane w tym temacie i w temacie z newsami, to chyba nie zbrodnia, prawda? A może masz na myśli to, że nie poddaję się ogólnej rozpaczy z powodu braku basenów i małych dzieci w podstawie? Jeśli tak, to przyznaję się ![]() Nevada byłam zaskoczona tak samo jak wszyscy brakami w podstawie, pisałam nawet, że też wolałabym, żeby to wszystko było, ale do zażenowania mi bardzo daleko. Zaczęli doić z Nas ile się da od dnia wydania TS3 i być może wszystkie uczucia dziś towarzyszące większości osób, mi towarzyszyły wtedy, a dziś mnie to po prostu nie zaskoczyło i nie zdziwiło. Każdy dodatek okrojony był z obiektów do granic możliwości (poprawiło się chyba dopiero przy NzTŚ), a mnóstwo obiektów pakowali do Store i kazali sobie za nie dodatkowo płacić. W podstawie czwórki ma podobno być więcej obiektów i mam nadzieję, że to prawda. Co do rozgrywki nie wiemy jeszcze jaka będzie, bo jej nam nie pokazali. Jak pokażą i nie będzie mi się podobała, to wierz mi, że nie wydam na tą grę ciężko zarobionych pieniędzy ![]() ---------------------------------- W TS4 będzie kariera komika. I jest nowy awatar: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...bf757851e4.jpg
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 27.06.2014 - 16:46 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|