View Single Post
stare 28.06.2014, 19:36   #2011
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał eris234 Zobacz post
adamo030, no to mocno cisną fani w komentarzach, heh. Ale myślicie, że twórcy się tym przejmują? Proszę Was.
A ktoś tak twierdzi? Pls. W każdym razie nic nowego. Już od dłuższego czasu różne strony są zalewane podobnymi komentarzami. Może niekoniecznie z wyzwiskami, ale przekaz ten sam. Nawet facebookowa strona The Sims ma całkiem dużo komentów wykazujących rozczarowanie fanów, a jeszcze dwa tygodnie temu nie dało się znaleźć żadnego negatywnego słowa o TS4. Ludzie po prostu nie lubią, jak coś im się odbiera i tyle. Fani pojęczą, pewnie znaczna część starych graczy oleje TS4, EA dzielnie wywalczy tytuł najgorszej firmy 2014 roku, reszta świata kupi i będzie tak jak zwykle.

Cytat:
Napisał adamo030 Zobacz post
Zjechałem na dół na komentarze na tym twiettrze odnośnie tych ohydnych brwi i stwierdzenie, że się śmiał godzinami. A poniżej komentarz, że zrobiliby piwnice i basenie i dopisek "you idiot"
Mnie osobiście najbardziej rozbawił komentarz na jednym newsie z facebooka, w którym pokazali dwóch simów i zapytali "gdzie twoi simowie udaliby się na pierwszą randkę?". Odpowiedź brzmiała: "Impreza basenowa! Och, chwila..."

Ostatnio edytowane przez Caesum : 28.06.2014 - 19:52
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.