![]() |
#2001 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2002 |
|
![]()
Na tym renderze to aż się prosi, żeby było małe dziecko. Mam nadzieję, że poruszenie wokół berbeci uświadomi twórcom, że muszą wypełnić tę lukę jak najszybciej.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
|
![]()
kolejne sprostowanie. Zapowiadano, że simowie będą prawo lub leworęczni, ale to też wywalono: https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...48549679960064
nowe zdjęcie i monobrow. ![]() https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...502272/photo/1 Ostatnio edytowane przez Nevada : 28.06.2014 - 18:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mamełe mam dokładnie takie samo zdanie na temat "biznesu" z TS3
![]() Nevada co do nastolatków faktycznie trudno ich będzie rozpoznać, przynajmniej tak to wygląda. Wydaje mi się, że w 0:18 chłopak w czerwonej koszulce i dziewczyna w różowej sukience. W ogóle wszyscy wyglądają mi na rodzinę, są do siebie podobni. Nie ma to jak rodzinny piknik ![]() Może też chłopaki w 0:40? Brewka urocza ![]()
![]() |
#2005 |
|
![]()
A ja widziałam coś, a raczej kogoś, kto mnie mimo wszystko ucieszył... pokojówkę... stała w głębi domu i chyba ścierała podłogę. Filmik ciekawy, nie powiem, ale prawdziwy gameplay by się przydał, bo tak to nie wiadomo co jest prawdziwe, a co wyreżyserowane. Tak jak na filmiku promującym dwójkę, jak ktoś kiedyś zauważył (dzieciak kręcący się na żyrandolu).
No i niemowlak, też ładny, ale ja wolę jak jest w śpioszkach, mam do dwójki śpioszki zamiast pieluchy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
|
![]()
Ten Sim, który je babeczkę... Ma świetne piegi, a do tego różnokolorowe tęczówki; jedno oko zielone, a drugie szare.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Gdzie Ty u niego różne tęczówki widzisz?
![]() Ja mam tylko nadzieję, że na każdym kroku nie będę widziała simów w tych zapaśniczych maskach, bo mnie trochę denerwują :/
![]() |
![]() |
#2008 |
|
![]()
Zjechałem na dół na komentarze na tym twiettrze odnośnie tych ohydnych brwi i stwierdzenie, że się śmiał godzinami. A poniżej komentarz, że zrobiliby piwnice i basenie i dopisek "you idiot"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
|
![]()
Kędziorek, masz rację, ten Sim ma zielone oczy. Nie wiem jakim cudem wydało mi się, że ma jedno oko zielone, a drugie szare... Odnośnie tych masek, mi również się nie podobają i jak dla mnie zupełnie zbędne.
adamo030, no to mocno cisną fani w komentarzach, heh. Ale myślicie, że twórcy się tym przejmują? Proszę Was. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
Creator
|
![]()
Brak słów. po prostu porażka. Pierwszy dodatek będzie się nazywał: The Sims 4 Małe dzieciaki, potem The Sims 4 Budujemy Basen, The Sims 4 Zamieszkaj w piwnicy ITD ITP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|