Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2014, 17:46   #2001
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Nevada to są tylko nasze domysły. Tak samo jak z cukiernią: jest maszyna do robienia słodkości, tablica z menu itp., ale jakoś nie wierzę, że będzie można w podstawie prowadzić własną cukiernię. Choć oczywiście bardzo bym tego chciała, bo własny biznes to jest coś co uwielbiałam w TS2 i czego brakowało mi w TS3.
Oby, bo nie mogę im wybaczyć, że w trójce nie było czegoś na styl własnego biznesu. Oczywiście o tych badziewiach ze store nawet nie wspominam, bo to koło prowadzenia własnej firmy nawet nie stało. Jakby dodali to do podstawy czwórki, to wybaczyłabym male dzieci.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.06.2014, 18:14   #2002
Agor-ia

Na tym renderze to aż się prosi, żeby było małe dziecko. Mam nadzieję, że poruszenie wokół berbeci uświadomi twórcom, że muszą wypełnić tę lukę jak najszybciej.

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2014, 18:14   #2003
Nevada

kolejne sprostowanie. Zapowiadano, że simowie będą prawo lub leworęczni, ale to też wywalono: https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...48549679960064

nowe zdjęcie i monobrow.
https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...502272/photo/1

Ostatnio edytowane przez Nevada : 28.06.2014 - 18:18
Nevada jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2014, 18:20   #2004
Irbis

Reputacja: 14

Mamełe mam dokładnie takie samo zdanie na temat "biznesu" z TS3

Nevada co do nastolatków faktycznie trudno ich będzie rozpoznać, przynajmniej tak to wygląda.
Wydaje mi się, że w 0:18 chłopak w czerwonej koszulce i dziewczyna w różowej sukience. W ogóle wszyscy wyglądają mi na rodzinę, są do siebie podobni. Nie ma to jak rodzinny piknik
Może też chłopaki w 0:40?

Brewka urocza
stare 28.06.2014, 18:43   #2005
anie_1981

A ja widziałam coś, a raczej kogoś, kto mnie mimo wszystko ucieszył... pokojówkę... stała w głębi domu i chyba ścierała podłogę. Filmik ciekawy, nie powiem, ale prawdziwy gameplay by się przydał, bo tak to nie wiadomo co jest prawdziwe, a co wyreżyserowane. Tak jak na filmiku promującym dwójkę, jak ktoś kiedyś zauważył (dzieciak kręcący się na żyrandolu).

No i niemowlak, też ładny, ale ja wolę jak jest w śpioszkach, mam do dwójki śpioszki zamiast pieluchy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2014, 18:54   #2006
Piwusia

Ten Sim, który je babeczkę... Ma świetne piegi, a do tego różnokolorowe tęczówki; jedno oko zielone, a drugie szare. Super, Simy są bardzo zróżnicowane. Ogólnie filmik pozytywny. Nie wiem czy już wcześniej pisałam, że nie podobają mi się dymki. W poprzednich odsłonach były lepsze. Jeden z Simów znowu ma w chmurce myśl o kosmicie, więc tymbardziej dziwi mnie, że nie będzie kosmitów w podstawie. Krowokwiat pokazywali już wcześniej, to fajne nawiązanie do dwójki, chociaż w The Sims 2 ani razu nie grałam z krowokwiatem. :p Będzie laleczka voodoo, fajnie. Render jest ok, w końcu widać na nim niemowlę. Nie ukrywam, że małe baby jest słodkie, ale pewnie nie będzie można przebierać go w ubranka. Pewnie jedyne dostępne dla niego opcje będą następujące: karmienie piersią, karmienie butelką, przewijanie i przytulanie... Bardzo brakuj etapu małego dziecka pomiędzy etapem niemowlęcia, a dziecka w wieku szkolnym. Tak jak pozostałe osoby liczę na to, że w podstawie czwórki pojawią się elementy prowadzenia własnego biznesu.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2014, 18:59   #2007
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Gdzie Ty u niego różne tęczówki widzisz?
Ja mam tylko nadzieję, że na każdym kroku nie będę widziała simów w tych zapaśniczych maskach, bo mnie trochę denerwują :/
stare 28.06.2014, 19:07   #2008
adamo030

Zjechałem na dół na komentarze na tym twiettrze odnośnie tych ohydnych brwi i stwierdzenie, że się śmiał godzinami. A poniżej komentarz, że zrobiliby piwnice i basenie i dopisek "you idiot"
adamo030 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2014, 19:11   #2009
Piwusia

Kędziorek, masz rację, ten Sim ma zielone oczy. Nie wiem jakim cudem wydało mi się, że ma jedno oko zielone, a drugie szare... Odnośnie tych masek, mi również się nie podobają i jak dla mnie zupełnie zbędne.

adamo030, no to mocno cisną fani w komentarzach, heh. Ale myślicie, że twórcy się tym przejmują? Proszę Was.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2014, 19:23   #2010
Anulaa89
Creator

Brak słów. po prostu porażka. Pierwszy dodatek będzie się nazywał: The Sims 4 Małe dzieciaki, potem The Sims 4 Budujemy Basen, The Sims 4 Zamieszkaj w piwnicy ITD ITP

Nie spełniam zamówień.
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania