![]() |
#1991 |
Reputacja: 14
|
![]()
No, mniej więcej tak to widzę. W każdym razie takie mam wrażenie kiedy czytam wypowiedzi simgurów na temat czegoś czego nie zrobili. "Dodanie simów w podstawie kosztowałoby naszych animatorów bardzo dużo pracy".
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1992 | |
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
![]() Dobra, mały offtop. Filmik rzeczywiście niewiele wnosi. Ale przynajmniej dowiedziałam się, że nadal będzie śmierć przez porażenie prądem. Tego przynajmniej nie wycięli.
![]() |
![]() |
#1993 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Laseczko, Simguru mają zapewne dokładnie podane przez EA, co mogą powiedzieć, a czego nie i tego się trzymają. Jeżeli ktoś spyta się ich o coś, czego nie ma, albo o czym nie mogą mówić, to piszą jakiś bullshit i tyle. Na tym koniec własnej inicjatywy ze strony The Sims Studio. Założę się, że budżet i czas na wykonanie TS4 są śmiesznie małe, podczas gdy lwia część kasy EA idzie na ich zbędnie agresywny marketing, który i tak w niczym nie pomaga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Gcu3eemuj10
1. Otwarta szkoła, a nie królicza nora, cukiernia jak myślę, również ![]() 2. Woda chlapiąca z mopa i mokra podłoga. 3. spadające płatki kwiatów czy coś w tym stylu (scena, gdy astronom naprawia rakietę) http://pl.************/view.php?pic=2dqm1vn&s=8 SLICZNA BIELIZNA http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...53IcAAeiAp.png Podpis głosi "Bądź Sobą w TS4" a na renderze widzimy, niemowlaka i dwie pary homoseksualne ![]()
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 28.06.2014 - 16:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
|
![]()
octavessens kilka postów wyżej dodałam link właśnie do tego filmiku
![]() Po kolejnym obejrzeniu filmiku zauważyłam sporo ciekawych obiektów, jak np. wieszak z kapeluszem, wieszak z patelniami, kuchenki opalane drzewem, tablicę, która wygląda jak tablica do zapisywania dania dnia w restauracjach, tablicę z wypisanym menu (kawiarni lub cukierni), półeczka na buty, bańkę jakby na mleko, półeczki na ścianie, półki barowe oraz mnóstwo drobnych dekoracji i naprawdę ładnych mebli. Zauważyłam sporo mebli w takim wiejskim stylu i bardzo mnie to cieszy ![]() Ja już chcę w to grać ![]() Edycja: Śliczne simowe bobo z nóżkami ![]() A dzieciak trzyma zabawkę, podobną do takich jakie były w czasach mojego dzieciństwa ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 28.06.2014 - 16:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 | |
|
![]() Cytat:
A niemowlak śliczny ![]()
![]() |
![]() |
#1997 |
|
![]()
He-llo wszystkim!
No więc przebrnęłam przez ponad 20 stron postów. I znowu nasuwa mi się uwaga którą już powtarzałam na forum. Komentarze wydają się dotyczyć gry ,w którą grano przez wiele dni i nocy, a nie tych kilku przeczących sobie nieraz informacji , kilku filmików i zdjęć. Ja mam zamiar kupić tę grę, pograć sama i zadecydować czy mi się podoba czy nie. Sądząc po komentarzach to wielu forumowiczów nie będzie grało w TS4(??!!) . No worries, me dears! Ja zagram i wszystko wam opowiem! No dobra, żarty na bok. Dla mnie TS4 to nowa gra i oczekuję ( albo raczej dopuszczam do siebie możliwość ) czegoś nowego. Naturalnie w granicach tytułu. Kupując tę grę nie oczekuję prucia flaków, walki na śmierć i życie oraz ciosów sztyletem w plecy. Przecież to simsy. I gra. Jeżeli mi się gra nie podoba to w nią nie gram i nie obwiniam twórców że mi się nie podoba. Mogłabym tu wymienić kilka ulubionych gier w których gram wyłącznie w starsze wersje... Settlers, Heroes of Might and Magic etc. Twórcy obecnie biorą stary sprawdzony temat i przerabiają go na nowo. I , jesli mają szczęście, mają nowych fanów. To co zrobiono ze Star Trekiem..... Dżizys! ale to off-topic... Wracając do simsów. Zobaczymy co nam zaserwują we wrześniu, jeśli termin nadal będzie aktualny. Ja tam staram się mieć tzw open mind. Czego i wam wszystkim życzę. Pozdrawiam
![]() |
#1998 | |
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims3.com/jforum/pos....page#12173922 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
|
![]()
Nevada to są tylko nasze domysły. Tak samo jak z cukiernią: jest maszyna do robienia słodkości, tablica z menu itp., ale jakoś nie wierzę, że będzie można w podstawie prowadzić własną cukiernię. Choć oczywiście bardzo bym tego chciała, bo własny biznes to jest coś co uwielbiałam w TS2 i czego brakowało mi w TS3.
![]() |
#2000 | |
|
![]() Cytat:
Fajnie by był dodatek na wzór Własnego Biznesu z TS2, właśnie z cukiernią. ![]() Aha, rozpoznał ktoś w tych filmach nastolatki? Bo poza tymi dziewczynami w podobnych spódniczkach, które pewnie są nastolatkami, trudno jakieś wyłapać (pewnie przez ten ich wzrost). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|