View Single Post
stare 03.07.2014, 19:59   #3
Agor-ia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Navari, w trójce wyłączenie Postępu wuja dawało Część rzeczy się wyłączała, a część nie. Mod na szczęście mnie uratował.
Ale mimo wszystko na trójkę nie narzekam. Mam wszystkie dodatki, Nraasa, który jakoś stabilizuje tę grę i gra gitara. Do tej pory w czwórce zawadza mi brak małych dzieci (nawet jeśli przyspieszałam dorastanie potomków, to lubiłam strzelić im chociaż kilka fotek na etapie berbecia, żeby zachować ten etap w pamięci swojej i simów) i "znikanie za krawędzią miasta" zamiast króliczych nor. Dla mnie królicze nory wcale nie są takie złe. Lubię te budynki różnych instytucji, dzięki temu miasta nie są puste, a ja mam kilka simowych godzin na to, by zająć się innymi simami z rodziny, albo przełączam się wtedy na chwilę na inną rodzinę.

Anie, nie wiem, dlaczego tak się u Ciebie dzieje. Ja mam Nraasa Story Progression, Master Controller, Overwatch i DebugEnabler i, naprawdę, dla mnie gra jest możliwa tylko dzięki tym modom. Przycinki lekkie mam, ale rzadko. Trochę częściej w Isla Paradiso.

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
^ Bardzo łatwo. Próbowałem wiele razy pograć w TS3, ale dla mnie ta odsłona nie ma nic wartego uwagi, a wręcz jest odpychająca. Okropne oświetlenie, okropne animacje, okropna optymalizacja, okropnie mało sensownych dodatków, okropnie wszystko. CASt i otwarty świat może są fajne, ale cała reszta skutecznie odstrasza mnie od trójki Dwójka i jedynka to moje ulubione gry. Jedynka ma świetną jakość i klimat, dwójka jest idealna do fotostory i mniej wymagającego gameplayu.
Za to nie jest idealna dla nowszego sprzętu

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde

Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 03.07.2014 - 20:05
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem