![]() |
#2101 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tu się zgodzę. Chyba że to będzie jakiś budyneczek 3x4 kratki. Bardziej się raczej nie wysilą.
![]() |
|
![]() |
#2102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Było coś w tym stylu, że niby istnieje dodatkowa, szósta dzielnica, której nie liczą do pozostałych pięciu, bo znajduje się na niej tylko jedna, bardzo duża parcela publiczna - czyli pewnie park?
Trochę mnie niepokoi, że tym razem nie udało im się nawet nakręcić hype'u. To przeważnie wychodzi nawet w przypadku słabych gier, a tu... zupełnie nic? Ostatnio edytowane przez Navari : 03.07.2014 - 12:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
|
![]()
Ktoś wyżej wspomniał jak ludzie odkładali kasę na komputery czy lapy. Ja pamiętam jak miałem takie gazety z Gry coś tam i było o 2 Nocne Życie i 2 Własny Biznes. Te gazety miałem przeczytane z 10 razy i sie rozpływałem i jarałem, że będę mieć kompa nowego i będę grał. I faktycznie grałem. Czwórka powinna iść tak, że mój obecny lap z 4 Giga Ramu i Intelem i3 powinien sobie przeciętnie dawać radę. Bo jak widziałem trailery różnych gier, które mają spore wymagania to naprawdę. U mnie dwójka tak śmiga, że jak dam akcje czasu na max to w ciągu chwili nie ma całego paska akcji, który dam, typu sprzątanie, gotowanie, jedzenie, rozmawianie. A w trójce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
|
![]()
Nie rozumiem ich polityki informacyjnej... Czasem myślę, że to TS4 to jakaś jedna wielka ściema, i takiej gry w ogóle nie będzie. Gdy wychodziła trójka, to dwa miechy przed premierą wiadomo było o grze prawie wszystko, a o ts4 nie wiemy prawie nic, a i z tego co wiemy, to jakieś 70% to "zabraliśmy Wam to i tamto"... Jeśli gra jest taaaka super, to dlaczego nie dali sensownego gameplaya? Może dlatego, że niczego poza CAS, trybem budowy i EMOCJAMI, nic tam nie ma...? Simka się budzi i płacze, bo miała zły sen. Wstaje, bierze prysznic i jest szczęśliwa, bo to był dobry prysznic. Zjada śniadanie i jest w depresji, bo naleśniki się spaliły i źle smakowały... No jakoś nie chce mi się pisać reszty scenariusza...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
|
![]()
Później dzwoni do kochanka, który przychodzi i po bara jest niezadowolona bo łóżko za twarde
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
|
![]()
Założę się, że zabierają wiele rzeczy z gry żeby tworzyć więcej dodatków i więcej zarobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
|
![]()
Z tym postępem historii to może nawet lepiej, że tak zrobili... Ten w trójce był totalnie skopany, a twórca NRaasa zakończył działalność, więc przy czwórce nie miałby nas kto uratować.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
|
![]()
Zawsze można by go wyłączyć, a nuż akurat przypadkiem coś wyszłoby im dobrze. : P
Mam mimo wszystko nadzieję, że czwórka nie będzie takim nieskładnym zlepkiem wszystkiego jak TS3, które było dziełem Frankensteina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
|
![]()
O przepraszam, TS3 ma wady, ale jak tu jej nie kochać...
![]() W TS4 nie musieliby robić jakiegoś mega rozbudowanego tego postępu, byle Simy się rozmnażały... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
^ Bardzo łatwo. Próbowałem wiele razy pograć w TS3, ale dla mnie ta odsłona nie ma nic wartego uwagi, a wręcz jest odpychająca. Okropne oświetlenie, okropne animacje, okropna optymalizacja, okropnie mało sensownych dodatków, okropnie wszystko. CASt i otwarty świat może są fajne, ale cała reszta skutecznie odstrasza mnie od trójki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|