View Single Post
stare 13.07.2014, 19:16   #2443
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Chciałam jeszcze napisać o emocjach, otóż nie są one wcale takie nowe! Ja sobie gram teraz w dwójkę i jak np. każę Simowi oglądać TV, a ma jakoś tak punkty cech skonfigurowane, że tego nie lubi, to potrafi to całym sobą pokazać! Najpierw pokazuje palcem na siebie z takim grymasem, jakby chciał powiedzieć "Naprawdę muszę..?", a następnie idzie oglądać tą telewizję, ale z naburmuszoną miną i taki pochylony lekko. Moim zdaniem to są emocje. Były w jedynce, były w dwójce, i w trójce też są, choć dużo mniej. Jest to jedna ze spraw, które tak mnie irytują w polityce EA. Lekko odświeżają jakąś cechę gry (albo nawet nie), a potem to nagłaśniają, że to jest jakaś nowość, nigdy wcześniej tego nie było! No fakt, dodali jakiś tam system emocji, ale mnie to nie kręci. Gdybym była bogata, to kupiłabym tą grę z ciekawości, bądź z potrzeby kolekcjonowania Simsów, ale nie stać mnie na to by wydać 150-200 zł na grę, która bardzo mało mi się podoba, ale ma logo Simsów. Tak naprawdę to dobry tam jest tylko CAS... Szczerze, jak już mam porównywać, to i dwójka i trójka są lepsze od czwórki, może jedynie z jedynką mogłaby konkurować.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem