View Single Post
stare 30.07.2014, 17:35   #378
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
Napisał M'in Gorad Zobacz post
Hemmm hemmm... ja to widzę tak:
Administracjo, ponarzekaliby sobie w offtopie i temat by ucichł. Ktoś tam napisał coś obraźliwego bezpośrednio do was? Jeśli ugodziło to starczyło wlepić warna, tudzież ładnie poprosić o uciszenie się albo powstrzymanie od pewnego typu komentarzy. Średnia wieku tego forum jest trochę większa niż 13 lat (przynajmniej w metryce, mentalnie to wiem, że różnie bywa) i sądzę, że użytkownicy zrozumieliby przekaz. Szczególnie, że kilka razy padła prośba właśnie w offie o niewszczynanie gównoburzy i jakoś użytkownicy potrafili się do tego zastosować.
Sprawa z księgą zażaleń wyglądała zupełnie inaczej - shitstorm użytkowników nie pozwalał nawet administracji dojść do głosu, do tego był zwykłym spamem w miejscu, które miało służyć rozstrzyganiu sporów. Zdaje się, że off był jedynym miejscem, gdzie można było spamować do woli. Nie sądzę, żeby jego zamknięcie było dobrym krokiem.
Ale ja się mogę nie znać
Popieram.
Sorry, ale moim zdaniem każdy udzielający się na forum użytkownik wie co to seks, wie co to narkotyki, i nie wydaje mi się, że gdy zobaczy na forum słowo "dildo" albo "narkotyki" to nie poczuje się jakoś wybitnie zdeprawowany. za to avatar z trzema liżącymi się językami (który był obrzydliwy) był spoko dopóki nikt tego nie zraportował, to sorry, ale jaka to jest sprawiedliwość?

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem