|
![]() |
#1 |
Archeolog Renesansu
Sk±d: Gliwice
Reputacja: 74
|
![]()
Hemmm hemmm... ja to widzę tak:
Administracjo, ponarzekaliby sobie w offtopie i temat by ucichł. Kto¶ tam napisał co¶ obraĽliwego bezpo¶rednio do was? Je¶li ugodziło to starczyło wlepić warna, tudzież ładnie poprosić o uciszenie się albo powstrzymanie od pewnego typu komentarzy. ¦rednia wieku tego forum jest trochę większa niż 13 lat (przynajmniej w metryce, mentalnie to wiem, że różnie bywa) i s±dzę, że użytkownicy zrozumieliby przekaz. Szczególnie, że kilka razy padła pro¶ba wła¶nie w offie o niewszczynanie gównoburzy i jako¶ użytkownicy potrafili się do tego zastosować. Sprawa z księg± zażaleń wygl±dała zupełnie inaczej - shitstorm użytkowników nie pozwalał nawet administracji doj¶ć do głosu, do tego był zwykłym spamem w miejscu, które miało służyć rozstrzyganiu sporów. Zdaje się, że off był jedynym miejscem, gdzie można było spamować do woli. Nie s±dzę, żeby jego zamknięcie było dobrym krokiem. Ale ja się mogę nie znać edit: dodam jeszcze, że rzadko kiedy czytam pierdoły, które ludzie maj± powypisywane pod nickami, temu nie zauważyłam, żeby ktokolwiek miał jak±¶ gorsz±c± rangę. Ale z tego co pamiętam rangę nadaj± administratorzy (użytkownicy chyba nie maj± możliwo¶ci jej zmiany w każdej chwili?). Nadać rangę i po 2 tygodniach uznać, że z rang± jest co¶ nie tak? Zasadniczo mnie to gila, ale rozumiem nie tyle bulwers co chęć darcia łacha. W ich wieku też bym darła. Ostatnio edytowane przez PaĽdzioch Menda Zło¶liwa : 30.07.2014 - 17:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
Sorry, ale moim zdaniem każdy udzielaj±cy się na forum użytkownik wie co to seks, wie co to narkotyki, i nie wydaje mi się, że gdy zobaczy na forum słowo "dildo" albo "narkotyki" to nie poczuje się jako¶ wybitnie zdeprawowany. za to avatar z trzema liż±cymi się językami (który był obrzydliwy) był spoko dopóki nikt tego nie zraportował, to sorry, ale jaka to jest sprawiedliwo¶ć?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|